2012/02/09

ei mitääää

Mitäs mää oonkaan ny tehny no öö joka toinenpäivä ollu koulussa, meillä on niiin kivasti laitettu noi koulupäivät, lauantaina, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina koulua?
Mutta sitten mulle iski eilen pieni kriisi, olisin saanut töitä jyväskylästä, (saarijärveltä?) ja myöskin äänekoskelta ja me oltais myöskin saatu jyväskylästä kämppäkin. Mutta taas sitten päädyttiinkin asua saarijärvellä (WHAAT) eihän tää ollu ku toinen kämppä jo mikä oltas saatu jyväskylästä. No päätin sitten et alan tekee keikkahommia eli käyn täältä missä sun sattuu töissä ja asun nyt ainaki alkuun täällä, kattoo sitten jos niitä töitä alkaa olla enemmä jyväskylässä niin sit muutto sinne. 

Nyt sitten viimepäivät on kulunut näin:
- maanantai: koulua 3 asiakasta
-tiistai: mummun vaatehuoneen siivous 4 tuntia
-keskiviikko: goldwellin kampauskoulutus
-torstai: salilla ja kotona
Mun ei oo tullu viime aikoinakaan kauheesti shoppailtua, paitsi no joo verkkokaupassa.. mut oon siis yrittänyt tilata itelleni kynsiuunia ebaysta mutta se ei meinaa onnistua mitenkään :-( sen lisäks sit oon ootellu postista ziperallilta tilattua jumpsuittia ja uusia hius+kynsijuttuja! niistä sit kuvia kuhan ne tulis tänne kotiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti