2012/03/13

My pets

Joku toivoikin multa postausta mun poneista niin ajattelin tehä sit kerralla kaikista karvapalloista postauksen mitä multa löytyy :)
tein uuden bannerin enkä oikeen tiedä tykkäänkö tosta niin sanokaa onko tuo parempi vai edellinen! :)
 Penni
 Pennin hankin kaks vuotta sitten tammikuussa kun neito oli 3 vuotias :) Omistaja lähetti mulle ekan kuvan ja enhän voinut olla hakematta sit koiraa kotiin! Penni on siis chihuahua pk (narttu) , syntynyt 2006. Pennillä on häntämutka minkätakia on jalostuskiellossa mutta muuten se ei elämää haittaa :)
Koira on tosiaankin niin diiva kun koira voi olla, välillä mököttää, joskus ei suostu lähtemään pihalle tai nousemaan ollenkaan sängyssä vaan mielummin viettää prinsessan päiviään olemalla kaikkien sylissä ja nuolemalla kaikkien kädet :-D

Pontso

Pontso on tullu oltua meillä reilu 1,5 vuotta. Pikkupoika hankittiin kasvattajalta 8 viikon ikäisenä :) Pontso on siis tällä hetkellä 1,8 vuotias ja ei ole rekisteröity koira, mutta rodultaan chihuahua pk missä voi olla kyllä vähän jonkun muunkin rodun mixausta, epäilisin noista korvista ainakin :-D Mutta Pontso on tosi reipas ja tykkää paljon juoksemisesta ja lelujen  repimisestä! Ponpiitoksen kanssa käydään myös agilityssä :)


Vompros

Poni (eli vompsu tai vosu :D) tuli mulle 10 vanhana reilu kaheksan vuotta sitten  sillon kun olin vielä hevosta pienempikin :-D Vompukalla on ennestään ollut jännevamma, eli alussa saatiin rampata klinikalla mutta sen jälkeen hevonen on ollut hyvässä kunnossa. Poni on syntynyt siis 1993 ja on arabialainen täysveri ruuna. Nuorenpana se on kisannut kenttää virossa ja oli hetken aikaa tuntiratsuna ennen kun tuli mulle. 
Vompsukan kans ollaan kierrelty vähän estekisoja 80cm luokkia kun isompia ei olla lähdetty kokeilee ettei jalat pauku uudestaan rikki. Nyt sitten  kisailu alkaa jäämään jo vähemmälle kun kesällä papparaiselle tulee ikää jo 19 vuotta (ei uskoisi kun eilenkin poni vei maastossa 6-0)
Mutta vompsuli asuu siis meijän omalla tallilla :) 

 Bella 
 Bella on 24 vuotias shettistamma, joka asustelee meillä vompsun kans. Ponihan ei ole minun omani mutta tuntuu kuitenkin ihan omalta kun saan sitä hoitaa ja liikuttaa. Bella on vähän omapäinen ja vähän lihava poni :)

Möhkäle
Sitten on tämä maailman ällöttävin ja rumin otus, chilen tarantella möhkäle.. Ja kaikkihan ihmettelee nyt etttä miks meillä on tällainen hirvitys niin tämä on harrin lemmikki :-D

8 kommenttia:

 1. aivan ihania noi chihut varsinkin <3

  VastaaPoista
 2. Mä luulen et tossa Pontsossa vois mahollisesti olla venäjäntoyta? :) Ihana hepsu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi olla, isänsä oli vähän karvasemman chihun näkönen mut äiti oli ainakin puhas chihu :)

   Poista
 3. oi miten nätti tuo sinun arabiherra <3 (ja toki nuo koiruudet, awws)

  VastaaPoista
 4. On kyllä söötit tsihaut, nuo pitkikset on jotenkin kauniita. Meillon kolmekiloinen koiruus kans, en koskaan tykännyt pikkukoirista, kunnes... :D Nyt sitä huomaa kans muiden pienten viehätyksen!

  Ja Harrin lemmikki on komia. Päästeleekö se peräkarvojansa suutuksissaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei päästele peräkarvoja :D enkä kyllä viiti kauheesti suututtaa tuommosta eläintä :D

   Poista
 5. yyh mulla on täs viimesen vuoden aikana ollu hirvee koirakuume nii en voi ku kuolata noille sun söpöyksille :--( <3

  ja itel ollu käärme joskus mut silti toi hämähäkki on jo aika creepy... :D mut omalla tavallaan cool lemmikki! ihana eläinperhe :-D

  -pureconceit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo tää on aika pieni eläinlauma mitä mulla ennen on ollu :-D Mullakin meinaa olla kauhee koirakuume vaikka kaks koiraa onki mut eikai se haittaa jos ois kolmaskin :-D?

   Poista