2012/03/06

Kynsikoulutus

Miks aina pitää herätä näin aikaseen vaikka sais nukkua pitkään? Tai no saattaa johtua siitä että en saa enää nukuttua koska kohta lähetään Annikan kans tampereelle ikeaan ja ideaparkkiin jee !!

 Mutta eilen mulla oli kynsikoulutus ja nyt varmaan ehkä jopa osaiskin tehdä näitä kynsiä jotenkuten ? :-D Meillä oli alkupäivästä teoriaa ja sitten iltapäivästä meille tuli mallit joille tehtiin sit ranskalaiset. Sillon sunnuntaina ku tein näitä kynsiä vähän oman pään mukaan niin mullahan meni niitten teossa vaan se 2,5 tuntia mut nyt koulutuksessa menikin 4 tuntia :-D 
 
Nää kuvat on sitten otettu iphonella eli sen takia tämmösiä kökköjä

Eli nyt alan sit tekee rakennekynsiä kotona (en kyllä ennen muuttoa :D) 
Mut nyt valmistautuu lähtemään tampereelle!

3 kommenttia:

  1. paljonko tommonen kurssi maksoi :o

    VastaaPoista
  2. oijoijoi, ihana toi pinkki kynsiuuni. <3 tilasitsä jostain jonkun geelikynsien aloituspaketin, vai saitsä sielt koulutuksest mitään tarvikkeita? Itse silloin ku kävin meinaa kynsikurssin joka kesti just yhden päivän ja maksoi 750 euroa, niin siihen sisältyi aloituspaketti mutta siinä oli ihan surkeat tarvikkeet joten tilasin heti uudet netistä.

    VastaaPoista
  3. Kurssi ei maksanu mitää ku koulu kustanti sen :) Meijän piti sit vaan maksaa ite tarvikkeet,tilasin semmosen aloituspaketin ja vähän muitakin juttuja niin paketti makso jotakin 150e? :)

    VastaaPoista