2012/08/16

Babar

Weekendin lisäks mulla oli yks toinenkin kiva juttu tälle viikolle, mitä jouduinkin oottaa yli viikon :) Oltiin suuniteltu harrin kans kolmannen koiran ostoa jo kauan aikaa ja harri halus ehdottomasti mopsin (minähän olen valinnut sen että meilllä on kaksi chihuahuaa hmhmh..) niin tein harrille pienen yllärin ja kävin hakee tampereelta tällaisen 9kk ikäisen mopsi uroksen nimeltään Babar. Sain pidettyä yllärin loppuun asti ja harri olikin ihan ihmeissään ku tuli illalla töistä :D Mut pontso ja pennikin alkaa vähän jo leppyä ajatukseen et meillä on tommonen possu asustelemassa! 

Huomenna sit laitetaankin koirat heti hoitoon ja lähetään viettää vapaita Helsinkiin päin pariks päivää Weekendiin jee

7 kommenttia:

 1. voi kun on söpö :) <3 miten teillä riittää aika kolmelle koiralle? ku itekin tahtoisin kovasti koiran, mutta aika ei yhtään millään riitä ku joutuu opiskella ja painaa duunia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneks koulua vaan 3päivää viikossa ja nyt pitäis alkaa vähän hellittää noi työtkin et olis vaan se 10tuntia viikossa niin mulla on kuitenkin ihan hyvin silleen töitten ja koulunkin jälkeen aikaa :)

   Poista
 2. Tuntuu hullulle, et voit vaan käydä hakee yhen koiran tosta noin vaan! Mutta uskon, että se ei ollu mikään hetken päähänpistos! :) Onnea uudesta söpöliinistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitos :> joo ei ollut mikään heräteostos, oltaisko mietitty kolmatta koiraa sen vuoden verran mut oon aina haaveillu yorkshirenterrieristä tai toy villakoirasta. sit harri sano et voidaan hankkii kolmas koira jos se on mopsi ja satuin sit löytää just hyvän mopsin :)

   Poista
 3. Jouduitko maksaa tosta kuinka oaljon? Millanen koira se on ollu?:)

  VastaaPoista