2012/08/28

tisdag

Viimeviikolla väsäsin taas kynnet kuosiin kun ne pinkkiglitterit oli jo ollu aika kauan aikaa :-) Nyt tein vähän hillitymmät ihan perus vaaleenpunaset kynnet. Nyt mulla on vihdoinkin kolme päivää vapaata ja nytkin on kauheesti kaikkea tekemistä, kuvailua, koulutehtäviä ja sellasta, viimeset kolme tuntia oon istunu koneella :D Tallille kuitenkin meen illasta ja sit kattoo vihdoinkin uutta Big Brotheria mikä alkaa tänään jee!

Babsusta vielä pari järkevää kuvaa..

7 kommenttia:

 1. voi eeiii toi hauva on ihana :) ja sun blogiki on ihan sairaan kiva, yks mun lemppareist

  VastaaPoista
 2. Fantastic nails, a dog is sweetie

  VastaaPoista
 3. Tein sun blogille huvikseni tylsyyksissäni bannerin :D http://oi46.tinypic.com/25tzu43.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei vähän kiva :D! mää oon niin supersurkea tekemään kaikkia tommosia bannereita ja muokkaa kuvia niin millä sää teet tollasia? mullakun löytyy toi paint vaan ja oon ihan kyllästyny ku siinä on iha tylsiä fontteja ja muutenki se on aika ankee :DD

   Poista
  2. Mulla on adobe photoshop CS :D

   Poista
  3. täytyy siis ladata sellanen :D

   Poista