2012/09/14

Friday

Jee saatiin kone taas eilen kotiin ja nyt jopa toimii vähän paremmin :-D Tossa vähän kuvia muin puhelimesta, mulla olis taas kiire mennä agilitytreeneihin jotka kestääkin tänään 2h. Tänää oon ollu koulun penkillä taas lähestulkoon nukkumassa kun koko päivä oli vaan englantia..
Mitäs tykkäätte uudesta bannerista jonka tein äkkiä mun hienoilla tietotekniikka taidoillani :D? Mulla on uus kuvankäsittelyohjelma ja oon kyllä niin surkee näitten tietokoneohjelmien kans et huhhuh!

4 kommenttia:

 1. Onks sun pakko olla tollanen prinsessa ! ;( Määki haluisin.. rakastan sun blogia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpshöps, en nyt sentään ihan prinsessa oo :D Mutta kiitos paljon, kiva kun luet mun blogia<3

   Poista
 2. oi ihana toi uus banneri :) <3 ja oot kyl toosi kaunis <3

  VastaaPoista