2012/10/03

keskiviikko shoppailuu

Anteeksi tää kauhee postaustauko!! mulla ei oo ollu mitään kirjotettavaa vaikka on hirveesti tehnykkin mieli postailla, mut ei oo oikeen tullu ees otettua kuvia mitä sit laittelis tänne :-( Mutta nyt kun mun kuuden päivän työ/koulu putki on ohi ja huomenna on taas vapaapäivä niin on aikaa kirjotellakkin! Tänään herätys oli viieltä aamulla ja sit olinkin kuuelta jo töissä. Töitten jälkeen lhäettiin ihan vaan shoppailee mummun kaa heppasille talliin juttuja ja sit eksyttiin shoppailee kans kauheesti kaikkea kotiin.... :D Mulla lähti mukaan taas aika harmaapinkki painoitteinen tavaraläjä mukaan (pöytäliina, tyynyliinoja, viltti, keittiöpyyhkeitä, haarukoita ja veitsiä..) Eilen oltiin koulussa jopa puol neljään asti, meillä oli goldwellin värikoulutus jonka jälkeen kurvasin äänekoskelle laittaa ankalle pidennykset ♥ Nyt lähen taas tallille päin hoitamaan poneja ja moni onkin pyytänyt postausta meijän tallista, sen lupaan tehdä ihan lähipäivinä sit :)

4 kommenttia:

 1. ihanat hiukset! Missä tuommonen herkullinen kakkupala? :D Ja hei ois kiva jos postaisit vaihe vaiheelta ku teet niitä kynsiä? :) Ootko saanu koulussa opetusta niihin vai ootko ihan itse oppinut kynsien tekijä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) me käytiin picassossa mussuttaa kakkua :D
   Voin tehä kynsipostauksen kuhan saan aikaseks tilata noita kynsitarvikkeita et pääsisin taas tekee itelleni kynnet! Oon käyny ihan rakennekynsikoulutuksen :)

   Poista