2012/11/17

Bow&Diamonds

Eilen oli taas pari tatuointiaikaa ja tällä kertaa mulle laitettiin pari pienempää tatuointia, toinen timantti mahaan (joka on vielä tummempi kuin toi vanha) ja sitten rusetti niskaan :-)  Kaikki viis tatuointia on tehnyt mulle Otto!

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitäiskö sulla sit olla muka samanlaiset tatuoinnit kun mulla :) ?

   Poista
 2. kyllä oot typerä ku tälläsiä kuvia julkaset :-( ääääää tatskakuume!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heha :-D mee vaan ottaa tatskoja!

   Poista
  2. kyllä kaksi nyt riittää.. :D ainaki hetkeksi...

   Poista
  3. Mulla oli kans sama juttu mut jotenkin niitä tuli vaan lisää :-D

   Poista
 3. upeita! minkä hintasia oli:)? haluisin ite iha älyttömästi tatuointia muttei oo vielä se oikee aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon maksanu kaikista erikseen jotain 70-140e eli ei paljoa :-)

   Poista
 4. onko sulle joskus sanottu tatuoinneistasi kun oo ollu työhaastattelussa tms ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :) ainoastaan kerran en saanu yhtä tettipaikkaa septumin takia kun kuulema asiakkaat ois pian pelännyt sitä :-Dd

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 5. aaa oi vitsi oon jo aika pitkään miettiny et ottasin niskaan kanssa aika samanlaisen rusetin ja toi näyttää niin kivalta et ehkä nyt taas vähän mietin lisää tota et uskallanko :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niskaan ei satu paljoa ja tossa meni n.20min :) mut paljon helpompi ottaa niskaan kun mahaan siihen sattuu iha kauheesti :-D!

   Poista
 6. mistä otit nuo sun chihut? jostain kennelistä niin mistä vai? :) mikä hinta? jos saa udella, oon nimittäin ite ollu yli kaks vuotta ottamassa ja nyt oon valmis siihen, joten ois kiva jos kertoisit :) ja onko susta vaikee saada chihua jos sitä ei aijo käyttää näyttelyissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penni on ostettu kolme vuotiaana poliisilta, mut on alunperin täältä kennelistä: http://www.nikolischis.net/
   Oon siis maksanut pennistäkin paljon vähemmän vaikka on rekkarissa, mut sillä on häntämutka niin se ei sovellu näyttelyihin.

   Pontso ei oo rekisterissä koska sen isäkään ei ollut, en suosittele ostamaan ei rekisterissä olevaa koiraa, niistä ei oikeestaan ikinä tiedä että mistä ne on peräisin, onko perinnöllisiä sairauksia tms. Mut pontson kans kävi niin hyvä tuuri et löysin kasvattajan joka oli lopettamassa chihujen kasvatuksen ja sain nähdä vanhemmat ja pennun pienestä pitäen niin se tuntui turvalliselta paikalta myöskin ostaa koira :)

   Mut minusta sillä ei oo merkitystä et käyttääkö näyttelyissä, tottakai jotkut kasvattajat sitä toivoo mut mullahan yksikään koira ei oo näyttelykoira niin ei mulla ainakaan oo ikinä ollut ongelmia koiran hankinnan kanssa :) tottakai oon sit valinnut just tälläset koirat mitkä on ollut edullisempia koska ei ole näyttelyihin käyviä mut chihuthan maksaa ihan rekisteröidyt pennut jostakin 1200e ylöspäin!

   Poista
 7. oi vitsit! Tosi upeet :) !

  VastaaPoista