2012/12/03

Winter

Moikka vaan täältä pohjoisnavalta, äsken auton lämpömittari ainakin näytti vielä -20.5 astetta, huhhuh. Ulkona ei huvita kauheesti olla ja kävinkin äkkiä koulun jälkeen vaan hoitamassa hepat ja tulin kotiin viltin alle löhöilee. Mulla alkaa olla kaikki joulukuun viikonloput ihan täynnä ja kolmen viikon päästä on synttäritkin eikä oo vielä oikeen selvää missä välissä/missä pidän mun synttäreitä ja sit pitäis vielä pitää tuparit ja ens viikonloppuna ollaan pikkujouluissa..

8 kommenttia:

 1. En oo kauaa lukenu sun blogia nii ois ihan kiva jos kertoisit mitä opiskelet ja mikä sun pohjakoulutus oli opiskelun alkaessa? :)

  VastaaPoista
 2. Opiskelen viimeistä vuotta parturi-kampaajaks ja oon sitä ennen käyny peruskoulun lisäksi kymppiluokan ja jättänyt kaks ammattikoulua kesken :-)

  VastaaPoista
 3. Pakko kertoo, ku näin niin hullua unta susta :D Sulla oli oma salonki/kauneushoitola ja tulin asiakkaaksi ja halusin laittaa silikonit!! No, sä sitte vaan vetäsit puukolla mun rinnan alta auki ja laitoit sinne jonku täytteen... :D En tiijä yhtään mistä tää tuli....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDD hahaha! siinä mulle siis liikeidea, kauneushoitola silari :D

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia ja hauska blogi ! :)
  http://what-thefudge.blogspot.fi/

  VastaaPoista