.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2013/04/07

nya tattoo

Heippa  ja anteeks viikon pituinen kirjottelutauko! Mulla on ollut kamalasti kiirettä ja keskiviikkona mulla olikin tatska-aika taas Otolla. Tuossa siis neljän tunnin tulos! oon kyllä nin mukavuudenhaluinen ihminen että toi neljän tunni kidutus oli jo vähän pitkä aika :D mutta selvisin kuitenkin ja tatskasta tuli tosi hieno :-)

17 kommenttia:

 1. Oi onpa upeen näkönen! :) Nyt tuli taas kauhee tettoo kuume : D

  VastaaPoista
 2. huisi tatska ! ja ain kaunis miiina: )

  VastaaPoista
 3. Paljon makso? Ihan törkeen upea!

  VastaaPoista
 4. Ihana!! :) missä otit ton =) itellääkin kauhee tatskakuume mut en uskalla mennä ottamaan :( sattuuko se ihan sikana? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otin jyväskylän ottlee tattoossa, oon käyny tekee kaikki mun tatuoinnit otolla :) kannattaa mennä, määkin oon neulakammoinen ja kipuherkkä mutta iho turtuu kuitenkin tatuoinnin ottamisen aikana että se helpottuu vähä edes. mut riippuu tietty paikastakin mihin ottaa, mahaan on ainakin mulla ollut kaikista kivuliainta ottaa, toisaalta tuo olkapääkin oli kipee ottaa kun siinä meni neljä tuntia niin tuntu vaan et kärsin sen koko ajan :D

   Poista
 5. helvetti, ku on hieno :ooo !!

  VastaaPoista
 6. Aivan saakelin hieno!

  VastaaPoista