.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2013/05/25

My Friday

Pitkästä aikaa postausta et millaisia mun päivät on, nyt yritin ottaa kuvia vähän erillaisesta päivästä. Eilen mulla oli vapaapäivä joka olikin sit tosi kiireinen! Kuvia yritin nyt johonkin väliin aina ottaa :)

Herätys soi kaheksan aikaan, katon puhelimella aina aamulla kaikki instagrammit ja facebookit läpite ennen ku nousen.

Sit hiukset päähän, meikit naamaan ja aamupalaa. Sit lähinkin ajelee jo tallille 

Kävin sit heittämässä hepoille aamuruuat tarhaan, hepalla oli vapaapäivä niin mulla meni tallilla vaan joku puolisen tuntia :) 

Sit hain mummun auton ja kävin pesee sen ennen ku lähettiin ajelee kylille!

Käytiin hakee mulle mun yks valmistujaislahja, Samsung galaxyn tabletti!! Olisin halunnut applen tabletin mut ei ollu kun samsungeja täällä niin täytyy opetella vaa käyttää tota :-D Sit käytiin pankki asioita hoitaa ja varaamassa suihkurusketus aika ens viikolle. Menin sit kotiin oottaa et harri pääs töistä ja lähettiin jyväskylään!

Mentiin ensiks ostaa meille sotkasta uus olkkarin matto ja terrasta makkariin matto. Sit mentiin keittiö jättiin tekemään taas uus keittiösuunitelma tähän asuntoon. Sen jälkeen sit etittiin kotiin kaikkia pikkujuttuja prismasta ja vaikka mistä... Kävin myös vahingossa ostaa pennille aivan älyttömän söpön  vaaleanpunaisen fleecehupparin, pitää vaan pari viikkoa oottaa et se tulee :D 

Sit tulikin nälkä ja mentiin amarilloon syömään!! Kävin myös ostaa idhairista samalla värejä ja sisustus nostalgiasta ostamassa patalappuja. 

'
Mentiin sit käymääm beyond storessa kun halusin ostaa harrille uuden paidan! mukaan lähtikin sit vahingossa mulle uus takki ja harrille se uus paita.. 

sit suunnattiinkin jo leffaan kattomaan uusin Fast&Furious! Leffan jälkeen ajeltiin kotiin ja pääsin laittaa uudet matot paikalleen :) Koko päivän ajan oli vaan niin kiiireistä ettei keretty oikeen kunnolla ottaa mitään kivoja kuvia.. Mut nyt oottelen et laura tulis meille ja lähettäis pitkästä aikaa baariin jee! Huomenna laitan sit taas uutta postausta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti