.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2013/05/14

Tuesday

Päivän asu: Toppi/gina tricot, Farkut/dr.denim, Laukku/Michael Kors, Tennarit/spiritstore, Käsikoru/nelly.com

Kivaa tiistaita kaikille, tää päivä on ollu ihan kuin joku kesälomapäivä! Tänää mulla ei ollu pääsykokeita niin  nukuinkin samantien puol yhtee asti päivällä. Ilmeisesti meinas olla veto pois eilisten pääsykokeiden, 7km lenkin ja body compactin jälkeen. Lähettiin sit kolmen aikaan kirppulin ja äitin kaa käymään Veturissa kattelee jotakin noita valmistujaisjuhla juttuja ja vähän shoppailemassakin.

Ku tultii takas nii alettiinkin trimmailee koiria, penniltä leikattiin vaan tassukarvat ja pontsoa sai siistiä aika paljon, se ei oikein tykkää tosta trimmaushommasta niin kirppu sai pitää kiinni siitä :-D (leikkaan siis alla olevassa kuvassa koiran mahakarvoja, en kikulia kuitenkaan haha) 

hienot ennen ja jälkeen kuvat .... :D 

Kuvailenkin sit  tämän päivän ostokset vasta huomenna kun käyn vielä huomenna uudestaan veturissa shoppailemassa kun on palkkapäivä! Mut aamusta ensin ekoihin ammattikorkeakoulun pääsykokeisiin, toivotaan et selviän niistä ensin! :-)

8 kommenttia:

 1. Mille aloille oot hakenut? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sisustussuunittelija ja sisustusarkkitehti ja pinta käsittely :)

   Poista
 2. aw ihania kuvia! varsinkin toi vika :3

  VastaaPoista
 3. oot aika vaaleaihonen, etkö pala auringossa :o mites tatuoinnit, kestääkö ne auringonottoa? :D mitä vinkkejä annat, jotta sais kauniin rusketuksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää palan ja rusketun tosi huonosti, viidestä solarium kerrastakaan ei tapahtunut mitään :/ aina ku otan aurinkoa niin mun iho on jotenkin tosi kylmä et tuntuu et mää en ees pala mitenkää :-D tekisin mitä vaan et ruskettuisin helposti niin en osaa antaa vinkkejä et miten saa nätin rusketuksen..

   Poista
 4. missä kaupassa sovitit noita army-farkkuja?

  VastaaPoista