2013/11/04

Home things


Eilen mulle iski sisustusinto taas päälle ja oonkin jo kauan aikaa miettinyt että miten saisin mun vaatehuoneesta just sellasen kivan näkösen! oon aina unelmoinut sellasesta isosta vaatehuoneesta missä olis kaappeja/hyllyjä kummatkin seinät täynnä ja ne olis sit vielä täynnä kaikkia korkokenkiä ja kivoja vaatteita. meillä on kuitenkin niin pieni asunto että tästä pienemmästä "makuuhuoneesta" ei saa sellaista niin mun täytyy sitten koittaa tehdä toisenlainen ja kiva vaatehuone. asiaa vielä hankaloittaa se että tässä huoneessa pitää olla kans tuo tietokonetuoli ja pöytä!

 eilen tein pieniä muutoksia jo vaatehuoneeseen, vaihdoin lipaston ja rekin paikkaa ja vaihdoin vaaleanpunaiset verhot. vaatehuoneessa on aika huono valaistus niin tummat verhot pimensivät huonetta vieläkin enemmän. ostoslistalla olis sitten nämä: 
kattokruunu, lampaantaljat uusiksi matoiksi ja sisustustikkaat. Ostan myös vanhan sisustustarran tilalle uuden, kivemman tekstin :) 

Vaatehuoneen verhot laitoinkin sit keittiöön enkä oo ihan satavarma nyt vielä pidänkö ne siinä. mulla on ollut ikuinen ongelma löytää täydelliset verhot keittiöön ja ne vanhat paneeliverhot alko jotenkin ällöttämään ja tuntui että ne harmaat verhotkin alkoi jo sinertämään :-D haluaisin varmaan jokaiseen huoneeseen meille valkoiset verhot mutta en sit tiiä tekeekö se tylsän näköseks kun joka huoneessa on samanlaiset verhot.. täytyy hetki kattoo sopiiko noi verhot tuohon vai etsinkö taas jostain uudet! keittiöön olis kans tarkoitus ostaa uudet tuolit.

7 kommenttia:

 1. ää sun korkkarihyllyt :o! love it♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä ihana! pitäis saaada vaan paljon uusia kenkiä<3

   Poista
 2. Teillä on mielettömän kaunis koti. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! tää tuntuu olevan ikuinen projekti kun keksisin koko ajan vaan uusia juttuja :-)

   Poista
 3. Mistä oot ostanu ton keittiön pöytäryhmän? entäs ton tietskaripöydän? hullun nättejä!

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu ton keittiön pöytäryhmän? entäs ton tietskaripöydän? hullun nättejä!

  VastaaPoista