2013/12/26

My MakeUp

Olettekin toivoneet postausta mun normaalista arkimeikistä, mitään meikkitutoria en ala tänne nyt tekemään enkä jaksanut myöskään ottaa nyt erikseen tätä postausta varten kuvaa siitä millaisissa meikeissä yleensä kuljen, eiköhän aiemmista kuvista saa jotain selkoa :) Laitan kuitenkin vähän meikkipussin sisällöstä nyt kun sain ostettua dubaista uusia meikkejäkin!
 
1. Maxfactoryn miracle touch meikkivoide jonka ostinkin hetki sitten ja tää onkin todettu tosi hyväksi! tämän alle yleensä laitan vaan silmänympärysvoiteen ja silloin tällöin kasvoveden.
2.Yves saint laurentin valokynä (tämä kans ehdoton suosikki!)
3.GOSH punaisen neutralisoija
4.Puuterin tilalla käytän talkkia koska se ajaa saman asian
5. Rimmelin aurinkopuuteri
 
1. Diorin kulmakynä
2. GOSHin smokey eyes luomiväri, välillä käytän myös ihan pikimustaa luomiväriä mutta yleensä vaan käytän tästä valkoista ja harmaata.
3. Rimmelin rajauskynä
4. Sitten vielä irtoripset mitä käytän silloin tällöin! Töissä aika harvoin viitsin pitää niitä kun niitä saa käydä niin useasti korjailemassa.
5. tällä hetkellä on ollut paljon käytössä GOSHin todella vaalea vaaleanpunainen huulipuna mutta käytän myös välillä victoria`s secretin huulikiiltoa tai make up foreverin vaaleeta huulipunaa.
 
Irtoripseni tilaan aina Mimaxilta, tällainen paketti maksaa noin 10euroa ja ripset kestää hyvin käyttöä :) Mulla oli myös hetki sitten ripsienpidennykset mutta en meinaa jaksaa harjata niitä niin ne näyttää sitten vähän väliä rumilta. Toisaalta olis kiva taas ottaa uudestaankin ne niin ei tarvisi aina laittaa irtoripsiä.
 


4 kommenttia:

 1. Ootko kattonu noita tekoripsiä ebaysta? :D noita samoi pakettei saa sieltä mitä mimaxilta mut hinta on abaut euron? tai alle ... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin varmaan saiski mut inhoon tilata ebaysta kaikkee :DD

   Poista
 2. sun iho on yleensä aivan laikukas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain, senpä takia vaihdoinkin tuota meikkivoidetta kun muut meinas kuivattaa ihoa.. :)

   Poista