2013/12/12

Second day in Dubai: Beach

Keskiviikkona meillä oli eka kunnon päivä Dubaissa. Aamupalalla söin pannaria ja hedelmiä, hotellin aamupala vaihteli aika paljon joka päivä! Aamupalan jälkeen lähdettiin kävelee vähän kauemmas hotellista ja etsimään taksia.
 
Liikenne Dubaissa oli aivan älytöntä, kaikki ajoi älytöntä vauhtia eikä yhtään varoneet jalankulkijoita. Taksilla kulkeminen oli tosi edullista. Mentiin sillon keskiviikkona Jumeirah Beach parkille mutta ei päästy sisälle kun siellä oli jotkut naisten päivät! käveltiin sitten vähän matkaa sen puiston ohi ja löydettiin ranta missä pystyttiin sit ottamaan aurinkoa.
Koko päivä oikeestaan möllöteltiin auringossa ja lämmintä olikin joku +30 astetta! Näin taksimatkalla et sen puiston lähellä olis ollut mäkkäri nii lähdettiin sit hakee ruokaa sieltä mut Dubaissa välimatkat tuntuukin ilmeisesti hiukan pidemmiltä kun me käveltiin sinne mäkkärille sit 1,5h ja mulla olikin sitten jo neljä rakkoa jalassa.. :D Päästiin kuitenkin vihdoinkin syömään jonnekkin! Mäkkärin jälkeen sit suunnattiin taas taksilla hotellille ja katteltiin loppu päivä hotellilla telkkaria ja käytiin vielä hotellin ravintolassa syömässä.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti