2013/12/18

Sixth day in Dubai: Jumeirah beach park/Festival Centre

Sunnuntaina alkoikin olla jo vähän haikee fiilis kun tiesi että kotiin piti lähteä parin päivän päästä.. Käytiin sitten vielä ottamassa aurinkoa ja päätinkin jättää sen aurinkorasvan tällä kertaa pois kun mulla ei ollut minkäänlaisia rusketusrajoja. Myöskään tehokkain rusketuksen tehostusaine ei ollut vaikuttanut mitenkään tähän mun valkoseen nahkaan... Yritettiin siis jo aikaisemmin päästä tuonne Jumeirah beach parkille mutta siellä oli sillon ne naistenpäivät! Tällä kertaa sit päästiin ihan kunnolla ottaa aurinkoa rannalle :) 

Puistossa oleskeltiin sitten koko aamupäivän ajan ja välillä myös kierreltiin puistoa jossa jotkut sitten grillaili tms. Harri kävi välillä uimassa meressä mut mää en uskaltanut kun siinä rannalla oli vaan kuva meduusasta niin pelkäsin tietysti kuollakseni että sellanen hyökkää sieltä mun kimppuun jos meen sinne veteen! Tällänen rusketusero meillä oli muuten melkein loman lopussa:

Iltapäivästä otettiin taas taksi ja mentiin tuonne seitsemän tähden hotellin Burj al arabin lähettyville kävelemään ja sieltä sitten lähdettiin taas etsimään meille syömispaikkaa. Dubaissa oli tosiaan todella pitkät välimatkat joka paikkaan, tuonkaan hotellin lähettyviltä ei meinattu löytää mitään syömispaikkaa ja käveltiinkin taas aika pitkästi ja löydettiin ylläripylläri mäkkärin luukku sieltä ja mentiin sinne syömään jäätelöä kun oli jo kauheen kuuma! Sain varmaan jonkun auringonpistoksen tuolla kävelymatkalla kun päätä alkoi särkemään niin paljon, lähettiin sit taksilla hotellille hetkoks.

Illalla sit lähettiin vielä Festival Centren ostoskeskukseen mikä oli aivan IKEAN vieressä. Oli jotenkin hassua että tuollakin oli ikea ja ehdotin heti harrille että mennäänkö sinne mutta harri ei innostunut ideasta niin jäi sekin näkemättä :D Tuolla ostoskeskuksessa ei tullut shoppailtua mitään, mitään erikoisempia kauppoja ei sieltä oikeestaan löytynytkään. Mentiin sitten Hard rock cafeen syömään, saatiin ensimmäistä kertaa kunnon pihviä (hampparin välissä) koko loman aikana ja myöskin loman ainoat drinkit! Kaljahan maksoi tuolla n.10e.. :D Syömisten jälkeen lähettii sit taas hotellille päin!

2 kommenttia:

 1. Pystyn niin samaistumaan suhun ton ruskettumisen kanssa! Vaikka miten yrittää aurinkoa ottaa ni ei tuu rajoja... Oltiin pari kuukautta sitten kaverin kaa ulkomailla ja aurinkoa otettiin joka päivä 3-5h. Luulin jopa saaneeni mukavan rusketuksen, kunnes kaverin äiti suomessa tokas että varjossako sä oot koko loman istunu ku noi kalpee oot:D turhauttavaa.

  mutta mahtavia lomakuvia!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo se on tosi turhauttavaa, varsinkin kun näki tossa samalla miten hyvin harri ruskettu! voi kun sais jostain sellasen kestorusketuksen eikä tarvis murehtia tollasia asioita :D

   Poista