2014/01/06

Loppiainen

Heippa täältä etelänpäästä! Oon nyt äitin luona taas käymässä, eilen ajelin tänne ja tänään käytiinkin sitten Lahdessa etsimässä uutta kotia vompsulille. Tallipaikasta ei nyt vielä saatu varmuutta mutta pari kivaa paikkaa löytyi. Täytyis nyt vaan osata päättää muutetaanko Lahteen vai Orimattilaan. Onneks siihen muuttoon on kuitenkin vielä reilu puoli vuotta aikaa.. Jotenkin kiinnostus on suuri nolla kun miettii taas aikaa kun opiskelee, ei oo rahaa taas yhtään mihinkään ylimääräiseen ja muutenkin joudutaan luopumaan ainakin pariksi vuodeksi meidän ihanasta kodista!
Tallikierrosten jälkeen käytiinkin shoppailemassa vähän karismassa mikä olikin tänään auki joittenkin venäläisten takia. Sain tuhlattua mun h&m lahjakortin siellä ja muuta en tainnutkaan sit ostella! kahden viikon päästä kuitenkin shoppaillaan taas Kuopion päässä :)
Huomenna sit lähdenkin suuntaamaan jo kotiin päin ja illaksi meen tekee tallille pienimuotoista remonttia. Kiinnostaisko teitä saada joku postaus vaihteeksi tallilta?


2 kommenttia:

  1. Mitä teette teidän vanhalle asunnolle? Nimittäin me etitään uutta rivitalo vuokra-asuntoa täältä! :) Nyt asutaan koiralammilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokrataan se mut oon aika tarkka et kenet otan vuokralaiseks ;)

      Poista