2014/04/29

My monday

Aattelin toteuttaa pitkästä aikaa postauksen mun päivästä ja eilen yritinkin kiikutella kameraa mun mukana vapaapäivän aikana. Oli kyllä aika hankalaa kun tuli sellasia tilanteita: ainiin piti ottaa kuviakin eli joitakin kuvia nyt kuitenkin postauksesta puuttuu :D Herätys oli jo klo 08 kun mulla oli jo aamusta hammaslääkäri aika.
 
Ekana aamulla pesen hampaat, pissatan koirat, meikkaan ja laitan hiukset+ aamupala :) Aamupala oli eilen aika surkeanlainen kun ei oltu käyty kaupassa möh..
 
Ysin aikaan sit lähin kävelee hammaslääkäriin. Siellä menikin sit puoltoista tuntia taas hampaan paikkaamisessa. Tekis mieli jo saada kokonaan uudet hampaat! Kattelinkin jo et paljonko hampaiden oikominen, posliinilaminaatit ja hampaiden valaisu tulis maksaa kuopiossa.. vaan noin 5500e :D aika kalliit hampaat siis!
 
Hammaslääkärin jälkeen ruokakauppaan mistä bongasinkin Tiian jonka kyydissä menin takas kotia :)
 
Kotona sit ruokaa naamaan ja postauksen tekoa, kuvien tilauksia, koirien kuvailua ja telkkarista yritin kattoa jotakin mut ei sieltä mitää tullu.
 
Lähin sit käymää agrissa hakemassa mökin vitriiniin uutta hyllyä. Heräteostoksena sit lähti vähän harjoja ja orkidea..
 
Iskä sit vei mut ja romut traktorilla möksälle minne menin tekee loppuun stailauksen ja siivouksen. Vielä pitäis saada mökin pihahommat kuntoon nii sit kaikki olis Done :) Mökistä laitankin lisää kuvia joku päivä. Siivoilun jälkeen sit kävelinkin sieltä sateessa tallille.
 
Tallilla sit tein perus tallihommat, putsasin karsinat jne. Oottelin sit harria et se lähtis mun kaa ratsastaa ni putsasin satulaa siinä ootellessa. Tässä vaiheessa esim unohin tän kuvaushomman kokonaan kun lähettiin ratsastaa.. :D Käytiin heppojen kans maastossa kävelee nii ei oikein ois voinutkaan ottaa kameraa mukaan. Ratsastuksen jälkeen sit tehtiin iltatalli.
 

Sit kotia!
 


Kotona sit laitoin orkidean paikalleen ja sit meninkin vaan löhöilee sohvalle ja syömään hedelmärahkaa<3 Tämmönen aika normi vapaapäivä siis tämä maanantai :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti