2014/05/02

RT 3H/66neliötä


Lahteen muuttoon on enää kolme kuukautta aikaa ja nyt alkaiskin olla aika jo alkaa etsimään asukkaita meidän nykyiseen kämppään. Vuokraamme siis meidän rivarikolmion elokuusta eteenpäin, noin 2-3 vuodeksi. Joudumme haikein mielin luovuttamaan tän kämpän muiden asuttavaksi siksi aikaa niin etsimme todella kunnollisia vuokralaisia tähän! :)
 
 
Asunto on siis rivitalo kolmio, noin 2km päässä Saarijärven keskustassa. Kämppä on päätyasunto ja meillä on aidattu takapiha jossa piha-allas ja vähän jotakin kasvustoa.. Asunnossa laminaattilattiat, viime kesänä rempattu kylpyhuone,sauna, olohuone ja keittiö. Käytössä on sit kans varasto ja yks autopaikka. Asunnossa on sähkölämmitys+ilmalämpöpumppu. Keittiössä on liesitaso, uuni ja jääkaappi. Astianpesukoneelle löytyy kyllä paikka kans.
 
 
Vuokra asunnossa tulee olemaan 600 euron paikkeilla joka sisältää veden. Vuokralainen maksaa sähkölaskut itse. Vuokralaisilta toivottaisiin että olisivat ennen kaikkea siistejä että pitävät kaikki paikat mahdollisimman hyvässä kunnossa! Toivoisin myös että pieni viherpeukalo löytyy vuokralaisesta että piha pysyy siistinä. Vuokralaiset tulisi myös mielellään olemaan savuttomia, lemmikit on sallittuja sovittaessa (ei mitään tapetinrepijä koiria) ja luottotiedot tulee olla kunnossa! Toivomme myös että vuokralainen olisi myös mahd. pitkäaikainen asukas :)

Jos olet kiinnostunut niin yhteydenotot sähköpostiini:
miimas9@hotmail.com


1 kommentti:

  1. Oi miten upee asunto ! :)
    http://diamond-nani.blogspot.fi/

    VastaaPoista