2014/06/25

Vompsun kuulumisia

Laitetaas nyt vaihteeks taas Vompsun kuulumisia kun en ees muistakkaan millon olisin jotain heppa-aiheista tänne laittanut! Vompsulle kuuluu hyvää, vanhus on samassa jamassa kuin aikaisemminkin. Viime viikko olikin meidän kesälomaviikko kun olin reissussa menossa mutta kyllä kerkes viikossakin tulla jo ikävä päästä oman hevosen selkään. Viime viikolla kävinkin kirjottelee vompsun tulevaan kotiin tallivuokrasopimukset ja lähtö alkaisikin olla reilu kuukauden päästä. Vielä olis laitettava kuntoon raspaukset, rokotukset ja kengitykset ennen lähtöä ja varastoitava ruokaa mukaan.
 
Suunittelinkin nyt liikuntakalenteria vompsulle ja pyrin toteuttamaan sitä aina kun vaan mahdollista! Viikko sisältäisi siis 1x juoksutus/jumppauspäivän, 1x hyppäämispäivän, 1x maastoilupäivän, 1x hömppäilypäivä millon tehdään jotain kivaa ja rentoa, 1x koulupäivä ja sitten kaksi vapaapäivää. Tällä viikolla ollaankin jo pidetty maanantaina juoksutuspäivä millon juoksutin hevosen liinassa sivuohjien kanssa ja sitten käytiin kävelee maastossa. Sen lisäks sit vielä pikahieronta ja venyttelyt. Tänään sit lähdettiinkin maastoon missä vierähti tunnin verran. Sen jälkeen sit vielä kylmäyskääryleet jalkaan ja syömään vihreetä :)
 
Poitsuilla on ollut käytössään nyt yksi iso tarha missä on katos. Jasper ryökäle oli vaan joku yö kerennyt keksiä keinon päästä pois sieltä.. Hepat on myös majailleet välillä kentällä syömässä ylimääräisiä tupsuja. Mulla onkin nyt projektina laajentaa niiden tän kesän laidunta, vielä olis 35 tolppaa laitettavan maahan, huoh..


2 kommenttia:

  1. Meidän yks työntekijä sano, että oli aamuyöllä meinannu ajaa hepan kanssa yhteen just siinä teidän kohdalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks sille ei ollut sattunut mitään, se oli ilmeisesti yhdestä kohdasta mennyt lankojen välistä pihalle kun alalanka oli vähän ollut löysemmällä. Muutenkin tuolla tiellä ajetaan aika lujaa :/

      Poista