2014/07/16

heppailua

Menin tosiaan sillon maanantaina käymään Porvoossa ja käytiin sitten ratsastustarvikkeessa ettimässä kirkkaan sinisiä pinteleitä. En löytänyt sit pinteleitä vaan mukaan lähti ylläri Kingslandin lippis ja ihana vaaleanpunanen kouluraippa. Meinasin myös ostaa vaaleanpunaset HV polon pintelit mutta onneksi osasin pitää itseni kurissa enkä ostanut niitä kun eipä ne kuitenkaan olisi sopineet sen sinisen huovan kans!
Eilen sit mentiin kattomaan yhtä pikkuista, Suvin hevonen Garisma synnytti pikkuisen orivarsan kaksi viikkoa sitten. Pikkupoika olikin ihanan tomera ja koko ajan juoksemassa ympäriinsä! Suostui se sitten hetken rauhottumaankin ja ottamaan meidän kans kuvia ;) 
Sit meijän heppojen kuulumisiin. Eilen mentiin kevyelle maastolenkille et Kirppu meni vompsulla ja mää menin Jasperilla. Kerettiinkin sit justiinsa kotiin ennen kuin alko satamaan niin ei viititty kauheesti lähteä enää heppoja uittaa vaikka olikin melko lämmin. Tänään sit mentiin kentälle vompsun kans koulutuuppailee, Kirppu meni alkuverryttelyt ja mää menin sit He B KN:special radat ilman gramaaneja ja gramaaneilla kun kirppu otti radoista videota. Meinas vaan tulla kivoja sadekuuroja kesken kaiken niin oltiin ihan märkiä :D
 Sit vielä loppuverkat ja käveltiin sit takas tallille kylmäilee jalkoja. Viikonloppuna oliskin sit taas lähettävä reissuun blondien poikien kanssa kun mennään pitkästä aikaa estevalmennukseen, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti