2014/07/02

Kodin wish-list

 
Unelmoin joka päivä siitä omakotitalosta, se on ainakin mun wish-listin ikuinen ykkönen ennen kun tuun saamaan sen. Nyt kuitenkin joudun miettimään taas uuteen kotiin muuttamista kuukauden päästä joka on samalla 16 neliötä pienempi kuin meidän oma koti.. Tavaraa saa siis jättää sen verran poiskin mutta silti uusia sisustustarvikkeita tarvii aina! Sisustus ei ainakaan meillä ole koskaan valmis kun keksin aina jotain uutta.. Toivomuslistalta kuitenkin löytyy nyt pieniä juttuja (ja edelleenkin toivon keittiöön uusia tuoleja mutta ne ostetaan sitten koulun jälkeen!)
 
 Tuoksutikkuja
- Haluaisin jonkun kivan tekstikyltin meidän takapihalle!-
- Uusia torkkupeittoja niin olkkariin kuin uloskin
- Tuikkukuppeja, kukkamaljakoita, tarjottimia jne.
- Keittiöön must hankinta olis nyt pinkit tabletit!
- Mua harmittaa kun menin hankkimaan tuohon meidän etukuistille hopeisen lyhdyn enkä ostanut niitä kuin yhden.. Nyt en sitten löydä sille paria mistään..


2 kommenttia:

  1. minne laitat vanhasta kämpästä kaikki tavarat? kun uuteen kotiin tuskin mahtuu kaikki? ootko tehny jo sisustussuunnitelmaa uudesta kodista tms? :) ois kiva nähdä sellainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee osa tavaroista varastoon mitä en halua laittaa poiskaan :) Oon yrittänyt tehdä vähän jo suunitelmaa uudesta kämpästä mutta on hankalaa suunitella kun ei oo oikein mitään mittoja kämpästä ja kämppä on niin kaukana ettei pääse oikeen mallaamaan mitään :D voin kuitenkin yrittää tehdä tänne jonkinlaista suunitelmaa/pohjapiirrustusta!

      Poista