2014/07/28

Muutto

Lauantaina tuli sit se muuttopäivä.Oli kyllä vähän outoa lähteä Saarijärveltä kun siellä tuli kuitenkin asuttua se 21,5 vuotta! On kyllä tosi out of map olo täällä kun ei osaa mennä mihinkään eikä oikeen tiedä mistään mitään :D Ajoin vaan kerran väärästä risteyksestä kun tulin tänne et ihme ja kumma pääsin ilman navigaattoria perille. Tässä pienessä 50neliöisessä kaksiossa olis nyt sit asuttava muutama vuos kuitenkin :)

Pojat oli täällä ilta seittemän aikaan kuorma-auton kanssa ja sitten siinä purettiin autosta tavaroita pois. Meillä ei myöskään toiminut sähköt aluks kun vuokranantaja oli kirjottanut vuokrasoppariin väärän kämpän numeron.. Sai sit vähän selvittää sitäkin sotkua sitten! Mutta pojat laitteli mulle juttuja seinälle ja laitto huonekalut kasaan, mää purin sit meijän tavaroita puol neljään asti aamulla ja menin sit nukkumaan :D Oltiin menossa kans uimaan tuossa yhen aikaan yöllä mutta siellä rannassa oli ainakin tosi paljon sinilevää!
Tältä meillä nyt siis kuitenkin näyttää :) Asunto on ihan ookoo, en vaan ymmärrä kuka on keksinyt tehdä niin kapeat keittiönkaapit ettei sinne meinaa mahtua edes kaikkia astioita. Meidän tavaranpaljous tulee vähän esille tässä kämpässä kun täällä ei selkeestikkään oo ajateltu et miten tavaroita vois säilyttää nätisti piilossa :D Vielä meillä olis siivoiluhommien lisäks lamppujen ja hyllyjen laittoa ja lähdenkin metsästämään mulle taas tosi paljon henkareita et saan loputkin vaatteet roikkumaan vaatehuoneeseen! Valmiita kuvia voin laittaa sitten kuhan kaikki on ready :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti