2014/07/01

Vompsun viikko

Laitetaas tällä kertaa puhelimesta kuvia mitkä on napsittu tallilta.
1.vompsuli juoksutuksen jälkeen kävelyllä. 2. uusi spooksin t-paita! 3. talli 4. vompsu viettämäsä päivää kentällä 5. vompsu irtojuoksutus päivänä.. ei jaksanut nostaa jalkojaan puomien yli  vaan yritti saada leivän helpommalla :-D 6.hierontakurssilla!
 
Tässä olis viime aikojen treenejäkin:
Viime maanantaina juoksutin sivuohjien kanssa kentällä. Juoksutuksen jälkeen sit vielä venyttelyt.
Tiistaina käytiin maastossa Tiian ja Jasperin kanssa.
Keskiviikkona hypättiin kentällä jotain 60cm/70cm ristikoita ja yhtä sarjaa. Alussa vompsu oli tosi vireä ja hyvä mutta sitten alkoi liikaa käyttämään energiaansa ylöspäin eikä eteenpäin ja askel alkoi mennä aika tikittäväks.. Hyppäämisessä varmaan alkoi väsymään kun alkoi jarruttelemaan ennen esteitä ja sitten hypättiin taas sellaisia ylöspäin hyppäyksiä eikä eteen ja ylöspäin. Lopussa sitten kuitenkin saatiin muutamat hyvätkin hypyt aikaiseksi!
Torstaina menin gramaaneilla kentällä. Hevonen liikkui hyvin eteen ja mentiin paljon ravissa väistöjä ja tempon muutoksia. Laukassa sitten otettiin muutamia laukanvaihtoja missä hevonen meinas välillä pistää hanttiin mutta loppupeleissä saatiin hyviä vaihtoja :)
Perjantaina käytiin köpöttelemässä maastossa ilman satulaa taas tiian ja jasperin kans.
Lauantai ja sunnuntai olikin sitten vapaata. Lauantaina kävin hierontakurssilla ja sunnuntaina kokeiltiin hierontoja kotona. Edelleenkin oikean puolisessa takamuksessa on kireyttä ja samoin niskassa.
Maanantaina sit irtojuoksutin vompsun kentällä kun satoi vettä.. Mentiin samalla maastakäsin juttuja ja mentiin puomeja kans. Lopussa sit tehtiin ylämäkeen peruutuksia ja venytyksiä :)
Tänään sitten oli irtohypytyksen vuoro ja jasper oli samalla hyppäämässä. Hepoilla meinaa vaan olla ongelma että ne meinaa tukkia kujalle ihan samaan akaan :D Hypytettiin jumppasarjaa isommilla ristikoilla että hevoset hyppäisi mahdollisimman pyöreitä hyppyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti