2014/08/06

DIY luksus sängynpääty

Mulla on ollut pitkään haavelistalla saada sängynpääty meidän sänkyyn. Kattelinkin sillon vuos sitten remontin jälkeen et jospa ostais tuohon sängynpäädyn mutta tuollainen sängynpääty timanttinapeilla oli alkaen 600euroa ja meillä on aika leveä sänky niin siihen olis kyllä hurahtanut montamonta satasta! Nyt sitten kasailtiin paljon erilaisia ohjeita ja kävin keräilemässä tarvikkeita tuohon ja päätettiin tehdä se itse.

Sängynpäätyyn halusinkin tekonahkaa koska musta tavallinen kangas näyttää halvalta. Timanttinappeja sain myöskin metsästää vähän pitkiinsä! Olisin kyllä kovasti halunnut ne swarovski timantit mutta sitten sängynpäädyn tekeminen olisi maksanut reilu satasen enemmän ;) Ehkä sit seuraavaan!

Innostuttiin kyllä tosiaan tosta sängynpäädyn tekemisestä ja siitä miten kiva siitä tulikaan niin ajateltiinkin että jos jotkut haaveilevat tälläisestä tekonahkaisesta sängynpäädystä niin meidän kautta voi tilata sellasen mittatilauksena! Sängynpääty on mahdollista saada siis mustana tai valkoisena ja nappivalikoima on melko laaja, voi vaikka saada niillä swarovski timanteilla jos toivoo :D Jos kiinnostuit niin laita sähköpostia: miimas9@hotmail.com
Nyt sit samalla näytänkin muutkin uudet kimaltelevat jutut meidän makkarissa. Harri haki meille H&M homen hopeisen päiväpeiton ja tilasin sängynpäätyyn sopivan taftityynyn Suri Desingiltä. Olkkarin kimaltelevat ja karvatyynyt muuttikin tuon kaveriksi tuohon niin nyt olen tosi tyytyväinen siihen miltä makkari näyttää. Ainoa ISO miinus on tuo todella ruma tapetti mikä yrittää lannistaa tätä kimalletta!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Oli pakko tulla kysymään :-D Teittekö tän teidän sängynpäädyn niin että, kiinnititte kangaan ensin ja sitten vasta aloitte laittamaan nappeja vai kiinnitittekö ensin napit ja sitten kankaan tuonne taakse?

  Sulla on ihanan oloinen blogi! Liityin lukijaksi :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Eka kiinnitettii tuo nahka ja sitten napit, nappien jälkeen vasta sitten se taustakangas tuonne taakse :) ja kiitos ihanasta kommentista, tervetuloa seurailemaan <3

   Poista