2014/08/03

Vompsun muutto Orimattilaan

Mulla on vähän jäänyt tää kirjoittelu kun on ollut kauheesti tekemistä! Mutta nyt vihdoinkin kerkeen kirjotella tästä vompsun muuttamisestakin. Torstaina ajettiin äitin kans Saarijärvelle ja kävinkin siivoomassa meidän asunnon ja luovuttamassa avaimet vuokralaisille. Tuli kyllä heti vähän koti-ikävä.. 

Loppupäivä mulla menikin oikeestaan tallilla. Pakkailin V:n tavaroita ja siivoilin ja järjestelin tallia. Illalla sit vielä lähettiin Tiian ja Jasperin kans köpöttelee 1,5h kävelylenkki heppojen kanssa. Meillä olikin täällä päivällä kauhea ukkonen ja meinasinkin mennä hakemaan heppoja hetkeks sisälle mut ne vaan tyytyväisenä söivät keskellä peltoa vaikka kuului kauhee jyrinä ja salamat paukku! Illalla sit ratsastuksen jälkeen heitettiin hepoille vielä iltapalat ja laitettiin ne takas pihalle. 

Aamulla sit raahauduinkin tallille jo seittemän aikaan aamulla ruokkimaan hepat ja sitten hetkon päästä kävin vielä päästää ne pariks tuntia ala laitumelle. Iskä olikin hakenut sillä aikaa kuljetuskaluston ja alettiin sit pakkaamaan hepan tavaroita kyytiin. Mun "kisakaappi" meinas vaan painaa aika paljon kun vietiin se tavaroineen päivineen traikun kyytiin :D Siinä sit kahdentoista aikoihin vielä laitettiin heppa kyytiin, nyt mentiin jo vähän paremmin koppiin kuin viime kerralla, vompsulla meinaa olla sellainen tyyli että se tulee kyllä rampille mutta sitten lähtee kiemurtelemaan että peräpää tippuu rampilta ja sit pitää ottaa taas uusiks. 

Matkalla V käyttäytyy fiksusti, pysähdyttiin Vaajakoskella ja Hartolassa. Matkaa meillä menikin Orimattilaan noin 4,5 tuntia ja heppa jaksoi matkan oikein hyvin! Vähän sitä meinas aina suututtaa nuo pysähdykset kun ei päässyt traikusta pihalle :D Tallilla sit se pääsikin heti tarhailee ja näytti asettuvan sinne ihan hyvin! Myöhemmin vielä päästettiin se laitsalle kahden muun blondin viereen niin se jäi ihan mielellään sinne syömään. Eilen sit kävinkin jo aamusta tallilla ja käytiin maastossa kävelemässä ilman satulaa. Vaikka käveltiinkin sellanen 50min niin heppa oli ihan hikinen kun koko matka meinas olla melkosta pikakävelyä kun kaikki uudet paikat jännittää :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti