2014/09/05

Uuden asunnon suunittelemista

kuvat weheartit
Heippa! Kattelin weheartin sivuilta vähän sisustuspainoitteisempia kuvia kun mietin jo että mitä uudistuksia tekisin meidän tulevaan asuntoon. Oon aina ollut uskollinen vaaleanpunaisen/pinkin käyttäjä mutta nyt mulla on tullut myös innostus sinisen eri sävyihin. Nyt varsinkin kun asunto on melkein järven rannalla niin olisi ihanaa saada sinne vähän jotain navya ja seilorimaista sisustusta. Haaveena olisikin saada parvekkeelle pörröisiä lampaantaljoja, ehkäpä lexingtonin tyynyjä ja sitten vielä meidän uudet pallovalot mitkä olenkin jo ostanut sinne. Odotan jo innolla niitä syysiltoja kun saan istua kaakaomukin kanssa pörröisten lampaantaljojen päällä parvekkeella!
 
Toinen sininen väri olisi sitten tuo taivaansininen/turkoosi mitä toivoisin ehkäpä kylppäriin. Kävin ostamassa seeprakuviollisen suihkuverhon jo kun meillä ei ollut omassa kämpässä enää suihkuverhoa vaan lasiseinä. Nyt sitten aloinkin miettimään taas tuota seepran ja turkoosin yhdistelmää ja mietinkin jo että tilaisko h&m:ltä nuo siniset tekstiilit..
 
Sit kuitenkin alan miettimään sitä että onko meidän kämpässä ns. liian monenltaista :D makkarissa kimaltavaa, parvekkeella navya, olkkarissa vähän vaaleanpunaista, keittiössä taas kimaltavaa ja vähän maalaisromanttista ja sit taas kylppärissä sinistä.. Tykkään ehkä liiankin monenlaisesta tyylistä enkä osaa sitten päättää että mikä tyyli tulisi meille ja mitä kaikkea viitsii yhdistellä ! No mutta viikon päästä pääsen habitare messuille tuhlaamaan niin sittenhän sen näkee mitä ja minkälaista tarttuu mukaan ;)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti