2014/10/17

New in home: Kartell Stone & Happy lights

Lähdin käymään yks päivä keskustassa hakeamassa muutamia MUST juttuja mitä oon kauan aikaa haaveillut meille. Ostosreissulta olis kyllä tarttunut paljon muitakin juttuja mutta onneksi olin liikenteessä pyörällä niin näidenkin kahden tuominen oli vähän haasteellista :D
Meidän yöpöydät oli tänne asuntoon oikeastaan vähän liian "raskaat" niin tarvitsin jonkun näppärän yöpöydän tilalle. Valinta ei ollut vaikea kun olin jo kauan aikaa haaveillut kirkkaista Kartell Stone jakkaroista. Nyt sainkin sellaisen Habitare messuilta -15% alennuksella ja jakkara tulikin muutaman viikon päästä Lahden Vepsäläiselle! Tarkoitus olis sitten hankkia jossain vaiheessa toinenkin samanlainen jakkara toiselle puolelle sänkyä :)

Toinen ostos tulikin ihanasta Millan Putiikki liikeestä, eli varmaan kaikille tutut Happy Lights valot. Otin valot ihan lumenvalkoisena ja nämä tulikin käyttöön meidän parvekkeelle. Minulla oli jo sellaiset ulko pallovalot mutta ne oli aivan liian keltaiset tuonne parvekkeelle. Nää jotenkin sopi sinne paljon paremmin kun tuo johtokin on valkoinen.

2 kommenttia:

  1. Oi tuollainen jakkara on kyllä aivan ihana!<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista