2014/11/22

Keittiö

Toissapäivänä sain vihdoinkin viestin että ruokapöytäni on noudettavissa! Käytiin siis ostamassa Askosta SPICY ruokapöytä, korkeakiiltovalkoisena. Tämä uusi pöytä onkin 20cm pitempi kuin vanha pöytämme ja nyt Aurora tuolitkin mahtuvat pöydän alle :-) 

Pöytä oli aika helppo kasata ja samalla purin vanhan pöydän. Pöytä sopii kyllä meille ja jotenkin näyttää selkeämmältä kun pöydän jalat eivät ole enää samaa materiaalia kuin tuolien jalat. 


Laitoin myös meidän keittiöön jouluisemmat/talvisemmat tähtiverhot. Nyt alkaakin keittiö näyttämään pikkuhiljaa valmiilta, vielä haluaisin kyllä Pennille ja Pontsolle samanlaisen ruokapöntön kuin mikä Babarin ruuille on. Olen myös miettinyt paljon sitä että pitäisikö ostaa se keittiön lamppu tuohon pöydän päälle vai ei ? Koristeeksihan se vaan tulisi niinkuin melkein kaikki muutkin meidän kattolamput. Hakusessa olisi kans joku alusta koirien juomakuppien alle, tablettia ei oikein voi pitää siinä kun kaikki vesi valuu tabletin alle ja nyt meillä onkin ollut pyyhe kuppien alla.. Eli ei meillä taidakkaan olla ikinä valmista missään :D


4 kommenttia: