2014/11/20

Olohuoneen seepratyynyt

Mulle tuli hetki sitten H&M:ltä paketti mikä sisälti vain h&m homen tuotteita! Mun oli tarkoitus tilata sieltä vain se yks paljettityyny tuonne makkariin, mutta jotenkin sit satuin laittamaan ostoskoriin muutaman tyynynpäällisen.. Harmaat seepratyynyt kotiutuivat nyt meidän sohvalle kahden muun tyynyn kanssa. 

Innostuinkin seepratyynyistä kun raidat oli harmaat, eikä mustat! Sopii paremmin meille, kun tuntuu että musta väri alkaa jo pikkuhiljaa hyppimään silmille.

Tilauksessa tuli myös mukana valkoinen pieni maljakko mihin sainkin valkoiset glitterikukat. Nyt kyllä inhottaa kun meidän kaiuttimet ja telkkari on noin mustia, samoin tuon olkkarin taulun kehykset on mustat. Alan varmaan käymään vähän liian tarkaksi kun musta tuntuu että olkkarissa on tällä hetkellä liikaa kaikkea tavaraa lattialla. Miksiköhän musta tuntuu kodikkaammalta jos tavaroita on vähemmän ? :D Odotankin että saisin yhden uuden taulun olkkariin ja sitten ehkä joku päivä meillä tulisi olemaan se valkoinen telkkari (viimeistään sitten kun muutetaan joskus omakotitaloon..) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti