2014/12/07

Christmas tree

Heti kun marraskuu vaihtui joulukuuksi niin meille laitettiin joulukuusi pystyyn! Väriteema kuusessa onkin sama kuin viime vuonna, koristeet valkoisia, hopeita ja kirkkaita. Kävin vaan tänä vuonna ostamassa lisää palloja kuuseen ettei se näyttäisi niin tyhjältä. Kuusen alla meillä on aina ollut lampaantalja ja tietty joululahjoja! Riviera Maisonin joululahjapaketista löytyy kaikki meidän koirien lahjat ja muut lahjat olenkin sitten käärinyt värimaailmaan sopiviksi :) Mulle ei vaan kuusen alla ole vielä yhtään lahjaa, eli pitäis varmaan käydä ostelemassa itsellekkin omat joululahjat vielä!


2 kommenttia:

  1. Miten ja missä vietätte joulun? Mitä joulu teille merkitsee? Ostatko kalliita lahjoja, mitä itse saat tai olet toivonut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaan harrin kotona :) en ennen oikeen tykännyt joulusta kun mun olis pitänyt olla sadassa eri paikassa. oma perhe kun on niin "hajallaan". ostan harrille kalliit lahjat ja ite toivoinkin siltä tuon uuden huivin joululahjaks :) sit yleensä kans ostan siskolle jotain pientä ja koirille.

      Poista