2015/02/11

Kodin uusia juttuja


Moikka! Ajattelin välillä postailla kodin juttuja,mitä tuli ostettua silloin hetki sitten Ikeasta. Suurin osa ostoksista meneekin mun vaatehuoneeseen, joten niitä en nyt voi esitellä kuin vasta kesällä. Pieniä juttuja kuitenkin tuli mukaan, Uudet tabletit lähti ainakin sieltä mukaan ja tabletit oli oikeasti sellaiset vaaleat/puunväriset. Maalasin ne kuitenkin hopealla spray-maalilla ja nyt ne sopivatkin paremmin meidän keittiön pöydälle :) 


Halusin myös saada vähän "Joulumaisuutta" pois meiltä, ja meidän lyhdyissä olikin ollut aina vaan ne pelkät jouluvalot. Nyt sitten tein pientä vaihtelua ja vaihdoin valot kiviin ja kynttilöihin. 


Rahin päällä meillä on myös ollut jo jonkin aikaa hopeinen tarjotin. Nämä jutut ei olekkaan uusia, mutta kukat vaihtui tv-tason vierestä tähän kynttilänjalkojen juurelle. Otin myös jouluvalot pois ikkunan välistä ja lisäsin ne tuohon sekaan. Tuollaisia sommitelmia on vaan niin kiva tehdä! Kynttilänjalkaankin laitoin Riviera maisonin lahjanauhan  

Nyt mulla alkaakin olemaan niin väsynyt olo, että on pakko vaan löhöillä sohvalla loppu ilta. Odotan jo innolla viikonloppua ja tulevaa ystävänpäivää.. Vielä pitäis vaan jaksaa pari päivää olla vielä koulussa :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti