2015/02/08

Mountain Horse Stella polaris Saappaat

Heppa-aiheista postausta tähän väliin! Tuskailin kauan aikaa ilman saappaita tallilla, mun molemmista saappaista meni nimittäin vetoketjut rikki ja ne meni suutarille korjaukseen.. Kesäsaappaita ei olekkaan vielä korjattu, mutta talvisaappaat kävikin korjauksessa. Heti kun sain saappaat takaisin ja kun laitoin ne jalkaani, niin vetoketju meni samantien taas rikki. Sitten mentiin taas suutarille vaihtamaan vetoketjut ja toisella yrityksellä saappaat kestivätkin n.1kk verran satunnaista käyttöä, kunnes taas vetoketju hajosi. Kyllästyin jo tähän suutari rumpaan ja sattumalta Viljar Shopin sivuilla oli Mountain Horsen ihanat Stella polaris saappaat tarjouksessa 99eurolla! Voitte vaan kuvitella miten nopeasti lähtikään nämä saappaat tilaukseen.

 Ja voin sanoa, olen todella tyytyväinen näihin! Nämä tuntuukin jo paljon laadukkaammilta kuin edelliset Hööksin talvisaappaat. Vuori on ainakin ihanan lämmin ja saappaissa on enemmän muutenkin "paksuutta". Saappaiden oikea hintahan on 229euroa, joten tarjous olikin tosiaan pakko käyttää! Samalla sain myös Vompsulle tilaukseen Cartivetia, kun glukosamiini pääsi loppumaan ja MSM:kin alkaa hiipumaan pikkuhiljaa. 

Mites muuten meillä menee? Aivan samallailla kuin aikaisemminkin. Tekemisen puutetta meinaa vaan olla, kun alkaa pelkkä kentällä pyöriminen kyllästyttämään ja teillä edes takas ramppaaminenkin alkaa tulla korvista ulos.. Naapurissa olisi kyllä ravirata jota voisi vuokrata, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi mennä kysymään sitä. Eihän siinäkään tietty voi mennä kuin ympyrää, heh. Ensi viikolla kuitenkin käydään luultavasti maneesilla joten toivon sen ainakin tuovan vähän jotain ideoita tähän ratsastamiseen! Hankitreeniäkin kokeiltiin yksi päivä, mutta huonolla tuloksella.. Vompsu ei oikein nauti umpihangessa rämpimisestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti