2015/03/26

Day whit me

Toteutetaas tänne pitkästä aikaa postausta mun päivästä, kaikkien kellon aikojen kanssa tietty! Eilen iphoneni lauloi koko päivän ajan mukanani, eli tässä mun keskiviikko päivä:


06:20
Herätyskello soi. Hitto. Mietin että nukkuisinko vielä 10min. Jään tutkimaan instagramia, sähköpostia ja facea. Harri tulee vielä hetkeksi viereen ja ottaa mut kainaloon ennen kun lähtee töihin. Pakko kai sitä on nousta ja lähteä koirien kanssa hetkeks ulkoilee..

07:00
Pihalla satoi lunta, hyi. Sit taas perus meikit ja hiukset naamaan. Oon kyllä tosi kyllästynyt laittamaan pidennyksiä joka aamu, mut minkäs teet! Chris Brown soi maratoonisoitolla telkkarista ja on pakko vaihtaa kanava lastenohjelmille. Petaan vielä sängyn ja syön aamupalan. Ennen kouluun lähtöä olen vielä pinkki aamutakki päällä ja kriiseilen vaatteiden kanssa.Vetäsenkin päälle sitten vaan perus Gantin neuleen ja Freddyt.


08:08
Koululla. Käyn vaihtamassa työvaatteet päälle ja aletaan Reetan kanssa asentamaan meidän kopperoon ovea. Että voi oven asentaminen ollakin hankalaa. Motivaatio meinaa lopahtaa ja lähdetään kahvikoneille istuskelee ja syömään mandariinia. Mietin vielä lähtiskö ruokkiksella Iitan kanssa kebabille. Mietin myös millaiset läskit omistan kesällä.

11:38
Koulu loppuu. Sorrun lähtemään kebabille ja sivuutan kouluruuan. Aurinkokin alkoi vihdoin paistamaan!

12:36
Kebabit ja pitsat vedettyinä lähdetään Iitan kanssa vielä meikkiostoksille ja kirppiskierrokselle. Prismasta tarttuukin mukaan meikkivoide joka loppui tänä aamuna. Olen ylpeä kun menen kassalle ja huomaan ettei mukaan tarttunut yhtään namusia haha.

13:12
Miten sattuukin että kirpparilta löydän unelmakorkkarit? Saappaat ja korkkarit tipahtavatkin ostoskoriin. En ole mikään kirppis ihminen edes, mutta Iitan mukana on tullut pyörittyä siellä muutaman kerran.


14:17
Hyppään oman autoni kyytiin ja kurvaan tallille. Tallilla mua odottaakin likainen poni, juhuu! Putsaan karsinat pikaisesti ja haen hepan hoidettavaksi. Kenttä oli vihdoinkin sula ja käyn juoksuttamassa tuon laiskamadon. Vielä lopuks käytiin kävelemässä tiellä. Kädet jäätyi tietysti. Otan hepalta kamppeet pois päältä ja heitän loimen päälle ja heppa takas tarhaan.

15:45
Lähden tallilta. Muistankin että pitäisi hakea uudet housut freddyltä ja niiden toimisto menee neljältä kiinni. Ajan pikapikaa sinne ja pääsen perille just ennen tasaa niin ketään ei tietystikkään ole enää paikalla! Ei sitten haeta housuja. Ajan kotiin hakemaan koirat kyytiin ja lähden ajamaan Kouvolaan. Ja neljän ruuhkassa tietty. Liikennevalot ottavat jälleen kerran kaaliini ja paljon. Koitan käyttää aikani hyödyksi ja laitan ennen valojen vaihtumista huulipunaa ja harjaan hiuksia. Kanssa autoilijat varmaan katsovat välillä ihmeissään tätä mun sähläämistä..


17:07
Kouvolassa perillä! Meinaa alkaa nukuttaa mutta vielä pitäs jaksaa raahautuu salille. Vien koirat Kirpulle hoitoon ja meen hakemaan äitin mukaan puntille.

18:59 
Salilta päästy pois ja koissut haettu hoidosta. Vielä lähdin sit syömään mamman lohikeittoa.


20:17
Sitten taas kotiin päin. Heitän Kirpun kotiin ja samalla saan Gossip Girlin kuudennen tuotantokauden mukaan, jee!!

21:27
Kotona vihdoin! Ajan auton talliin ja yritän selviytyä ulos sieltä kaikkien laukkujen ja koirien kans. Hihnat on tietty solmussa ja naapurit tulee tietty vastaan koiriensa kanssa. Raahaudumme sisälle ja manaan Harrille heti ensimmäisenä tästä kerrostalossa elämisestä. Säntään vielä äkkiä suihkuun ja siitä suoraan nukkumaan.


4 kommenttia:

 1. Kivasti toteutettu postaus sinun päivästä! :) Välillä tekee unelma löytöjä kirppareilta, itsekin olen monet korkkarit löytänyt ja on siinä leuka loksahtanut, kun saa unelma kengät muutamalla hassulla eurolla. Pitäisi käydäkin tekemässä taas kirpparikierros, jos kävisi yhtä hyvä tuuri kuin sinulla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pitäis kyllä kiertää useamminkin noita kirppareita et löytäis useammin kivoja löytöjä :)

  VastaaPoista
 3. *with ja repesin tolle 'meikit ja hiukset naamaan' :D mut sulla on ihana blogi ja tällaset postaukset on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 4. Mietinki missä pirussa se tuotantokausi on, mur! :D

  VastaaPoista