2015/03/30

Maaliskuun instagram photot

Tässä vähän kuvia Instagramista (@miinakaroliina) maaliskuulta ja samalla vähän päivitystä siitä, mitä kaikkea maaliskuun aikana tapahtuikaan! Huomenna kuukausi vaihtuukin huhtikuun puolelle ja odotankin jo innolla tätä pääsiäisviikonloppua!  

1. Elisabeth tuoli odottelee vaatehuoneeseen pääsyä  2. Penni ruinaa sohvalle! 3. Vaihtelin yksi ilta tyynyjä edes takaisin. Lexington löysikin uuden paikkansa sohvalta. 4. Iittalan viinilaseista on vedetty siiderin lisäksi jugurttia ja mysliä, nam! 5. Minä tässä 6. Kylmä lenkkeilymaisema ja viimeisiä aamuaerobisia mun treenikaudelta. 

7. Shoppailua Kirppuskan kans 8. Ja noi unelmakorkkarit!! Ehkä joku päivä haen ne kotiin vielä. 9. Sain myös vuosipäivälahjan vähän ennakkoon.. Eihän nyt tuota Ted Bakerin lompakkoa voinut vaan jättää kauppaan :D 10. Gossip Girliä tuli katsottua koko maaliskuun ajan. Jokaisella pidemmälläkin automatkalla tuli katsottua jaksoja.. Ja hurahdin pitkästä aikaa vanilja latteen! 11. Aamuselfie 12. Juoksulenkkejä auringonlaskun aikaan. 13. Tuli maistettua uutta Ben&Jerrystä ja taas voi sanoa että tästä jäätelöstä ei saa mitenkään tehtyä pahaa<3  Jäätelöä kuluikin meillä melko monta purkkia kun ne sattui olemaan cittarissa tarjouksessa 4eurolla.. 

14. Tikkurilassa reissussa! 15. Ja arskaselfie, muutamia aurinkoisiakin päiviä näkyi maaliskuussa. 16. Ja lisää aamuisia kuvita 17. Penni taas päässyt näihin mun instan kuviin.. 18. Kymmenen viikon herkkulakko ohi, sen kunniaksi sain aika hyvännäköisen aamupalan. Vohveleita, nutellaa, kermavaahtoa ja mansikoita! Namnam. 19. Pinkkiä piristystä parvekkeelle. 20. Meidän olkkaria/keittiötä! 

21. Luokkakokous leffa menossa kattomaan hahah! 22/23/25. Naamakuvia jälleen! 24. Neljän tunnin siivouksen jälkeen on ihan kiva istahtaa sohvalle ja ottaa jäätelöpurkki ja yksi siideri. 26. Aamupalaa joltakin aamulta!  27. Valkoiset tulppaanit on niin nättejä! Niitä onkin tullut kannettua kotiin jo muutama kimppu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti