2015/03/10

Tyynyt

Tyynykriisi ratkaistu! (ainakin hetkellisesti). Kriisi ratkesikin onneksi vain kahden tyynyn hankinnalla, joittenka hinnaksikaan ei tullut kuin 20e! Onneksi meillä on koulussa verhoilutunteja niin kerkesin hyvin tekemään meille kotiin jättimäiset karvatyynyt. 
Karvatyynyt tulivatkin vanhojen pienempien karvatyynyjen tilalle makkariin. Olisi ihana pitää tyynyjä joka päivä noin, mutta meillä on niin jättimäiset ja pulleat nukkumistyynyt, että sänkyyn tulee aika iso kumpare noiden tyynyjen alle.. :D 

Olohuoneeseen menikin sitten vanhat tyynyt. Parvekkeelta Lexington tyyny ja Lennolin tyyny, sekä yksi tähtityyny ja karvatyyny. Sohvalla meillä ei olekkaan hirveän paljoa tyynyjä, ainoastaan "nojailutyynyjä" tällä hetkellä :) 

Parvekkeelle menikin sitten seepratyynyt ja löysin myös kätköistä tuon pinkin tyynynpäällisen. Pinkki tyynynpäällinen tuo vähän pirteyttä jo tuonne parvekkeelle, jotain pinkkiä sinne varmaan vielä pitäisi lisätä. Tällä viikolla olisi myös tarkoitus vielä verhoilla tuohon toiseen tuoliin valkoinen istuinpäällinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti