2015/05/13

Ostoksia & Kuulumisia


Heippa taas pitkästä aikaa! Tulin kirjottelemaan taas koulun koneella, meidän omalle koneelle ei oo vieläkään löytynyt mitään toivoa, että sen saisi korjattua. Eli typerä odottelu senkuin jatkuu, uutta konettakaan en viitsi ostaa ennen kuin vakuutuksesta tulisi päätös. Miksi kaiken pitää käydä niin hitaasti?! Tulin kuitenkin kertomaan kuulumisia ja samalla laitan tähän postaukseen muutamia ostoksia mitä olen tehnyt viime aikoina. Olen viettänyt hevosetonta elämää nyt reilu viikon ajan ja voin sanoa, että on mulle kerennyt tulla tylsiäkin hetkiä.. Onneksi minulla on kuitenkin vielä kolme ihanaa koiraa seuranani huonoinakin hetkinä. Ehkäpä tää elämä alkaa pikkuhiljaa sitten näyttämään paremmalta ja onneksi muuttoonkaan ei ole enää kuin reilu kaksi viikkoa!


Lahdessa päivät menevätkin melko kovaa vauhtia, viikonloppuna tuli käytyä äitienpäivänä Kouvolassa, tänään pitäisi viettää omia läksiäisiäni, pitäisi myös alkaa pikkuhiljaa pakkaamaan (en ole vielä pakannut paljoa mitään, mikä on jo aika outoa!) ja päivää ennen muuttoa olisi vielä yhdet ylppäritkin vietettävänä! Toivon mukaan vaan kerkeisi tulla edes muutamia lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä, niin voisi viettää aikaa tuossa satamassa.

 

Mutta sitten niihin ostoksiin! Koulusta on tullut mentyä liiankin helposti Trioon shoppailemaan.. H&M:ltä tarttuikin täydellinen kesäasu mukaan.


Tarvitsin myös uudet kumpparit, joiden oli kyllä tarkoitus tulla käyttöön tallille, mutta toisin kävi.. Näillä kehtaa kuitenkin liikkua ulkona muutenkin kun nää on niin söpöt ! Kumpparit löytyi Kärkkäiseltä.


Kaikki meikit tms. loppuu aina tietysti samaan aikaan. Itseruskettavaa, meikinpesuainetta, kuivashampoota, hiuspuuteria ja uusi ripsiväri. Vielä olis ostoslistalla uudet luomivärit, kulmakynä ja meikinpohjustusvoiteita! Välillä olisi ihan kivaa olla syntynyt pojaksi, lompakon saa aika tyhjäksi aina pelkillä meikkiostoksillakin :D


Olen myös kodin superhinkkaaja, joten oon myös innokas ostamaan kaikkia pesuaineita.. Vappuna siivosin oman kodin perusteellisesti ja etenkin tuo mangon tuoksuinen kodin puhdistusaine oli todella mieluinen!


Nyt myös kun sain vihdoin ostettua taas uuden tehosekoittimen (kolmas tehosekoitin vuoden sisään..) niin ostin myös Riviera Maisonin smoothiemukin ja Sokokselta löysin myös Smoothie kirjan. Nyt olisikin tarkoitus alkaa kokeilla kaikkia erilaisia kivoja smoothieita! Riviera Maisonin pussista löytyi myös muita uutuuksia, mutta niistä laitan postausta vasta kesäkuun puolella kun pääsemme muuttamaan takaisin omaan kotiin.


Ja puhelimeen löytyi vielä Glitteristä kivat pitsikuoret! Miten näitä shoppailuja onkaan taas näin kerääntynyt?! Perjantaina olisi vielä tarkoitus lähteä ihan oikealla lohtushoppailu reissulle, mitäköhän siitä tulee? No mutta, enpä voi muuta sanoa kuin:

Whoever said that money doesn`t buy happiness didn`t know where to shop.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti