.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2015/06/23

Riviera Maison

Riviera Maison-hullu ilmoittautuu täällä! Rakastuin kyseiseen merkkiin jo kauan aikaa sitten, mutta Lahdessa Millan Putiikissa kiertäessä huomasin, miten paljon kaikkia ihania tuotteita kyseisellä merkillä onkaan! 


Kerrostarjotinta olin metsästänyt jo varmaan vuoden verran, enkä halunnut normaalia valkoista kerrostarjotinta. Riviera Maisonilta löytyikin tämä ihanuus, jonka kävin ostamassa Annivalilta. Nyt tekisi mieli vaan laittaa tuohon kaikkia ihania herkkuja mm. laittaa koko kerrostarjotin täyteen kaikkia ihanan värisiä donitseja! 


Nyt kuitenkin kerrostarjotin on meillä keittiön pöydällä (eihän sitä raaski laittaa kaappiin!) ja siinä on kynttilöiden lisäksi välillä uusia mansikoita :) Ehkä mä joku päivä vielä leivon jotain mitä voisi pitää sitten hetken aikaa tossa kerrostarjottimella tarjolla! 


Hankin myös viime kuussa nämä kehykset Millan putiikista kun etsiskelin Vompsun kuvalle kehyksiä. Voisin kyllä hankkia noita vaikka kuinka monet seinälle kun ne on niin kivan näköiset! 

Sitten vielä kynnysmatto, joka tuli ostettua jo keväällä kun tiesin, että päästään takaisin kotiin muuttamaan. Tämän tilasin Sisustus Satiinista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti