2015/07/31

3. Estonia outfit

 
Toppi/Vila, Farkut/Gina Tricot, Laukku/Victoria Secret`s, Kengät/Converse
 

2 kommenttia:

 1. Moi pakko oli nyt tulla kommentoimaa ku jossai vaiheessa ei vissii anona pystyny? Ku olit tehny sen postauksen, missä mietit että jatkatko enää. Nii todellakin jatkat! Oikeesti tää on ihan paras blogi ja oon lukenu tätä varmaa ties kuinka monta vuotta :D Mä tykkään sisällöstä ja siitä ku bloggaat nii usein! Joten toivottavasti jatkat!<3 ihmettelen kyl välillä, että miten tällä ei oo tavallaa ''suurempaa'' suosioo, koska sun blogissa on kyl kaikki mitä vaaditaan menestysblogiin!

  Ja sit mietin,että voisitko tehä postauksen sun hiuksista ja siitä et miten saat ne pysyy noin puhtaan vaaleina ja muutenki joku lempparituotepostaus ois kiva! sit jos voisit tehä jonku vaatepostauksen, et mitä semmosii perusvaatteita kandeis olla vaatekaapis :D ku mä oon huono yhistelee ni jos inspis iskee ni tee semmone :D

  Ja sit viimeskeks ni mistä toi ihana kaulakoru on? Saiskoha vielä jostain tollasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jatkan kyllä blogin kirjoittamista, välillä olen rajannut tuota kommentointia, koska pääasiassa kaikki anonyymi kommentit on olleet mulle vaan ilkeitä ja typerää näsäviisastelua.. Mutta ihana saada myös tällaisia ano kommentteja <3! Ja kiitos myös hyvistä postausideoista, voin yrittää niitä parhaani mukaan toteuttaa :) kaulakorun taisin ostaa ihan loppu keväällä h&mstä eli kannattaa käydä sieltä vielä kurkkaamassa!

   Poista