2015/07/20

Flamingo

Täällä taas! Viime keskiviikkona lähettiin vähän reissaamaan, sillon käytiin ensiks laittaa mulle uudet ripset ja sitten ajeltiin Vantaalle Flamingon hotelliin ja mentiin sinne kylpylään viettää aikaa ja samalla tottakai vähän shopping shopping!

Flamingossa oltiin yksi yö ja ihmettelen kyllä, et miksei muualla Suomessa ole tuollaisia vastaavia hotelleja, jossa on oikeastaan kaikki tarvittava samalla? Kun päästiin hotellille, niin lähdettiin lähes suoraan sinne kylpylän puolelle ja vietettiinkin enimmäkseen aikaa siellä k-20 puolella, missä oli monia eri saunoja ja mineraavesiallas. Samalla siellä saatiin juotua drinksut ja ostettua vähän välipalaa. Käytiin myös siinä toisella kylpylän puolella laskemassa muutaman kerran liukumäet ja hypättiin kans viidestä metristä!! Ainoo vaan et mun tärykalvot tais vähän saada iskua tosta hyppäämisestä kun mulle tuli ihan kauhee korvakipu siitä. Enhän kyllä oo hypänny minkäänlaisesta hyppytornista varmaa yli kymmenee vuoteen :D

Kylpylän jälkeen sit lähettiin syömään johonkin Italialaiseen ja käytiin Jumbon puolella shoppailemassa Harrille uudet kengät ja kauluspaita. Mulle ei siis tarttunut yhtään mitään mukaan ja olinkin ensimmäistä kertaa se, joka istuu siellä ja odottaa et joko mennään! Illalla mentii sit vielä Amarilloon drinksuille ja tilasinkin sieltä mangomargaritan. Tohon margariittaan tungettiin vaan jotakin chiliä, koska mun suu meinas oikeasti palaa kun koitin juoda sitä! Sit mentiin nukkuu hotellihuoneeseen vaan. Suosittelen kyllä paikkaa kaikille jotka kaipaa vähän erilaista kylpyläreissua! Postailen nyt tästä reissusta vähän monessa eri erässä, eli Viron postaus tulee sit jossain vaiheessa erikseen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti