2015/07/13

Ikean Sohvapöytä

Meillä on varastossa lojunut ikean KLUBBO sohvapöytä jo varmaan viimeiset viisi vuotta ja nyt harkitsin jo sen myymistä. Eilen vaan toin sen varastosta meidän olkkariin kuvattavaksi, niin nyt sohvapöytä onkin tuossa "koeajalla". En tykkää yhtään jos on liikaa huonekaluja, joten täytyy koittaa tottua tähän et meillä olisi olkkarissa vielä sohvapöytäkin. Sohvapöytää ollaan kyllä kaivattu olohuoneeseen, mm. olen aika monesti lennättänyt sohvalle rahkat tai kokikset.. :D 

Mitäs mieltä olette, sopiiko sohvapöytä meille vai näyttääkö olohuone sillon liian täydeltä? 

6 kommenttia:

 1. Totta kai pöytä vie tilasta avaruutta pois mutta en näe syytä miksei se vois tossa olla! Tosi nätti ja sopii muuhunkin sisustukseen + kätevä just noiden ruokien säilytyspaikkana :D Mutta jos aattelit joskus muunlaista pöytää ja myydä ton niin mun mielestä tohon vois käydä lasinen/kirkas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellaista kirkasta olenkin haaveillut ja sillä olinkin myymässä tuota pöytää et jos joskus sitten hankkis sellaisen kirkkaan! :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihana olohuone! Mun mielestä toi sohvapöytä sopii hyvin yhteen muun sisustuksen kanssa :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onneksi olen joskus fiksuna ostanut valkoisen sohvapöydän niin värinkin puolesta se sopii meidän olkkariin, vaikka se onkin ostettu todella monta vuotta sitten :)

   Poista
 3. Pöytä olohuoneessa näyttää hyvältä, kokonaisuus on hieno ja tyylikäs.Toki jos tykkää ni sohvalle hommaa jotain koristetyynyjä väriltään harmaa tai keltainen.

  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltaista ei varmaan meidän talossa tulla koskaan näkemään, ostoslistalla onkin nyt tulossa harmaa/valkoisia tyynyjä sohvalle :)

   Poista