2015/08/17

Back to school

Tänään alkoi taas mun arki, joka oli taas kerran ihan erilainen kuin ennen! Ennen loman alkuahan kävin vielä töissä vanhassa työpaikassani, sitä ennen asuttiin Lahdessa, kävin töissä ja koulussa. Nyt sitten asutaankin taas omassa kotona ja käyn Jyväskylässä työharjoittelussa. Meinas vähän jännittää mennä ihan uuteen paikkaan taas, mut eiköhän tähän rytmiin ala taas tottumaan, vaikka oonkin kuusi viikkoa lorvinut vaan kotona!

Nyt sitten heti kun mulla loppui loma, alkoikin nää hyvät kelit.. En kyllä oikeestaan kuulu niihin ihmisiin, joiden mieliala menee sään mukana. Mutta kivaa kun on ees vähän lämpimämpää ja eilen tulikin vietettyä ihanan rento sunnuntai! Harrin äiti tuli meille syömään, grillattiin, tein jälkiruokaa, otin aurinkoa takapihalla, kiharsin olemattomia hiuksiani ja lueskelin lehtiä, join samalla smoothieita ja käytiin vielä koirien kanssa iltalenkillä!

Tänään sit kotiin tullessa aloinkin miettimään, et miks mun päivät on välillä niin kauheeta suorittamista? Sitä tulee töistä kotiin ja meinaa vaan lässähtää sohvalle ja olla tekemättä yhtään mitään koko loppupäivänä. Okei, joskus on ihan kiva viettää tuollaisia päiviä, mut miksei päiviin vois lisätä jotain kivojakin asioita, ettei arki tuntuis niin tasapaksulta? Ite ainakin saan intoa mm. tästä blogin kirjoittamisesta, kuvailusta, kavereiden näkemisestä, koirien kanssa lenkkeilystä, kodin siistimisestä ja hyvien lehtien lukemisesta. Koitan keksiä päivään kivojakin asioita, eikä niin, että kaikki on pelkkää suorittamista, koska muuten tuntuu, et koko elämästä menee vaan into, eikä muista nauttia niistä normaaleistakin päivistä! Ehkä näin mä palaudun tuosta mun kesäloma-moodista ja nyt aionkin ennen illan telkkariohjelmia keksiä jotain kivaa tekemistä, etten oikeastikkaan jää tähän sohvalle lorvailemaan! Heippa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti