2015/08/30

Hemmottelupäivä


Heippa taas! Kirjoittelu on jäänyt vähemmälle viime päivinä, koska 1. olen ollut koko ajan menossa jossain ja 2. kirjoittelen tällä hetkellä 9 sormijärjestelmällä. Mun viikonloppuhan alkoikin just sillä, että menin perjantaina työharjoitteluun ja siinä sitten aloin väsäilemään lahjapakettia. Leikkasinkin sitten saksilla lahjanarua, mutta sitten alkoikin verta tulemaan sormenpäästä melkoisella paineella, niin oli pakko lähteä päivystykseen! Leikkasin siis sormenpäästä ihan palasen pois ja nyt ollaan sormen kans paketissa.. Noh perjantai iltana kuitenkin lähdin Harria kuskaamaan kaverin mökille ja vietettiinkin siellä sit iltaa.

Lauantaina sitten sainkin vihdoinkin oman hemmottelupäiväni, jonka Harri oli luvannut mulle. Lähdettiin aamusta ajelemaan Tampereelle, suuntana ensimmäisenä Ikea. Harrikin oli todella innokas shoppailija siellä haha! Löydettiin myös meille sieltä uusi sänky, mutta käydään hakemassa se varmaan vasta seuraavalla kerralla. Mukaan lähti taas kaikkea pientä kotiin mm. maljakoita, tuikkukuppeja ja vaatehuoneeseen uudet valot.

Ikean jälkeen suunnattiin Ideaparkkiin. Siellä pihassa olikin mun unelmien auto (pinkki Range Rover!!) lucky you joka omistat kyseisen auton! Mentiin sitten syömään Daddy`s dinner nimiseen ravintolaan ja sen jälkeen käytiin pikaisella shoppailureissulla, mutta mitään ei kuitenkaan osteltu sieltä. Ideaparkin jälkeen lähdettiin sit vielä Särkänniemeen, jossa sattuikin olemaan päättäjäiset samana päivänä. Me sit kieputtiin siellä laitteissa ja mullehan tuli ihan jokaisessa laitteessa huono olo. En onneks alkanu yrjöilee siellä, mut huomaa et on tullut liian vanhaks, kun ei kestä enää koko päivää riekkua huvipuistoissa! Samalla käytiin kans kattomassa ihania delffiinejä ja Näsinneulassa. Ilma oli kans tosi hyvä, koko päivänä ei satanut vettä, mutta tuuli oli aika kylmä. Neule päällä siellä tarkeni tosi hyvin.

Viikonloppu oli siis tällainen kesänlopettamis viikonloppu, kun mökkikausi loppui ja huvipuistot sulkeutui. Mutta kaikinpuolin onnistunut viikonloppu, vaikka tuo sormivahinko kävi! Olenkin nyt odottanut jo melko innolla tulevaa syksyä, ainakin sitä kun saa taas laittaa ihania syysvaatteita päälle ja laittaa taas joku aamu trenssin päälle kun lähtee ulos!
 

2 kommenttia:

  1. Toi sun pinkki laukku on kyllä vaan niin ihana... ♥ Haha kuulostaa tutulta toi että poikaystävät on ikeassa aina tosi "innokkaita" shoppailijoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VS laukku on kyllä yks lemppareistani<3 Joo ja kuten kuvasta huomaa, Harri ei ollut mikään himoshoppaaja tuolla ikeassa, mutta ihana kuitenkin kun jaksoi viedä mut sinne shoppailee :D

      Poista