2015/08/25

Pentikin toivelista

Tähän väliin taas vähän sisustus postausta! Mulla on ollut koko kesän ajan vähän hukassa sellainen "sisustusinspiraatio", mutta nyt heti kun koulu taas alkoi niin sain taas hurjan paljon uusia ideoita.. Sisustuskuume kasvaakin mulla ihan liikaa ja toivoisinkin pääseväni laittamaan vaikka jonkun toisen kotia välillä, kun omasta kämpästä loppuu tila (ja lompakosta rahat!) Mutta aina voi unelmoida ja säästää taas seuraavaa projektia varten. Kaikista eniten minun tekisi mieli laittaa makuuhuone uuteen uskoon, mutta sitäkin taidetaan rakennella pikku hiljaa. Vaikka meillä onkin pieni kolmio, niin meillä ei taida koskaan olla kuitenkaan täällä täysin valmista, kun uusia ideoita tulee vaan liian usein!

Kokosin pienen kollaasin Pentikin tuotteista, mitä voisin itselleni ainakin kotiuttaa!

Elena&Saaga viltit ovat aivan ihanan muhkeat ja lämpimät. Tulen varmaan kotiuttamaan jommankumman kotiin, niin voisin kylminä syysiltoina kääriytyä vaan ihanaan villavilttiin!

Haaveina olisi myös aloittaa astiasarjan keräämistä, koska meillähän on vaan Ikean lautasia, joita onkin mennyt rikki jo muutama! Tykästyin tähän Edenin harmaaseen astiastoon.

Makuuhuoneeseen olisi kiva saada myös uudet pöytälamput, mutta ne on kyllä aika ostoslistan hännillä, kun nykyisetkin pöytälamput ovat ihan kivoja. Pentikillä kuitenkin silmääni miellyttää Deco varjostin ja Rondon jalkalamppu. Ja jos meillä olisi vain tilaa, niin ottaisin myös mieluusti tuollaisin Helmiina jalkalampun!

Viime jouluna sainkin poro villityksen ja se pysyy edelleen tänä jouluna! Himoitsinkin jo silloin tuosta ihanasta tuikkutelineestä, Petran hopeoidusta porosta.

4 kommenttia:

 1. Täällä yksi joka voisi myös kotiuttaa kaikki noi Pentikin jutut ♥ :3 niin kivoja kaikki, mutta etenkin tuo lamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep kaikki kelpais tännekkin! ehkä jonain päivänä sit ;)

   Poista
 2. Ahh Pentikin harmaa Eden! Kaappi puoliksi täynnä niitä, mutta siltit puuttuu vielä muutamat! Ovat saaneet kyllä kehuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana astiasto! Alan itsekkin keräämään sitä, voi mennä kyllä hetki että saa kaapit täyteen noita :)

   Poista