2015/09/09

KYSY!

Apua, bloggerini on ollut kiinni viimeiset neljä päivää! Tämäkin postaus piti tulla toteuttamaan tänne jo eilen, mutta enhän mä kerennyt. Tänään sit hiki hatussa siivosin, leivoin mustikkapiirakkaa, juoksin kaupassa ja kokosin huonekaluja ja ajattelin juuri meneväni nukkumaan, kunnes muistin blogini olemassa olon! Noh, tämä ei olekkaan sen pitempi postaus, kuin että laittakaas mulle paljon hauskoja kysymyksiä tulemaan tähän! Aikaa olis sinne 20.9 asti ja sit alan vastailee teitä askarruttaviin kysymyksiin

16 kommenttia:

 1. Maksatteko auton, lainat, sähkön, veden yms puoliksi harrin kanssa?

  VastaaPoista
 2. Oletko tyytyväinen omaan ulkonäköösi?

  VastaaPoista
 3. Katsotko salkkareita?

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä olet silikoneista? laittaisitko jos joku maksaisi?

  VastaaPoista
 5. Aiotko enää ostaa hevosta?

  VastaaPoista
 6. Mikä on kivoin vuodenaika?

  VastaaPoista
 7. syötkö paljon roskaruokaa? herkutteletko usein? treenaatko? paljonko kulutat kuukaudessa rahaa itsestäänruskettaviin? käytkö ulkona /kaupungissa ilman meikkiä ja pidennyksiä? käytätkö ympärivuoden ruskettavia ? oletko ajatellu värjääväsi hiukset takaisin tummiksi? tai muuksi kuin kun blondiksi?

  VastaaPoista
 8. Miks kaiken pitää olla kallista ja jonkun merkkistä?

  VastaaPoista
 9. Säästätkö rahaa? Kuinka paljon? Vertailetko kaupassa hintoja?

  VastaaPoista
 10. Paljonko teidän asuntolainan korko on?

  VastaaPoista
 11. Mitä ruokia teet arkena? Mikä on lemppari itsetehty ruoka?

  VastaaPoista
 12. Mikä sun lemppari ruoka &juoma? Entä inhokki ruoka& juoma? Käytkö paljon ulkona viihteellä? Mitä vapaajalla teette? Enemmän koti ihminen vai meno ihminen? Pitääkö kaikki tavarat olla aina järjestyksessä ? Jos ei niin alatko heti siivoamaan? Vai onko teillä joskus sekaistakin? Ärsyttääkö jos menet kylään ja siellä on esim. Sotkuista? Missä näät itsesi 5 vuoden kuluttua?

  VastaaPoista
 13. Miks sulla on kasapäin korkkareita, mutta livenä sulla on aina jalassa perus tennarit. Onko noi korkkarit vaan koristeena hyllyllä?

  VastaaPoista
 14. Suo anteeksi, mutta kielipoliisi kehoittaisi opettelemaan yhdyssanat ☺

  VastaaPoista