2015/09/10

Makkarin suunittelua

Mulla iski makkarin uudelleen-laitto vimma päälle hetki sitten. Meillähän on makkarissa ainoa meidän alkuperäinen huonekalu, eli sänky. Sänky on kuitenkin vanha hiekkalaatikko ja muutenkin patja on siinä vähän huono, niin ollaan ajateltu uuden sängyn hankkimista. Ja aina kun alan suunittelemaan jotain, niin koko hommahan lähtee käsistä. Nyt kävi taas niin. Haluan siis laittaa lähestulkoon kaikki uusiksi makkarissa, ainoastaan kattolampun ja maton voisin jättää paikalleen :D 

Makkari-projekti aloitettiin kuitenkin kauan toivotusta työpisteestä. Meillä onkin ollut pikkuinen kaaos tässä muutaman päivän aikana, mutta nyt tämä työpiste-kaappi alkaa näyttämään jo oikeanlaiselta! Postailenkin tästä lisää, kunhan saadaan koko kaappi valmiiksi ja pystyn ottamaan siitä kuvia. 

Mutta sitten siihen ostoslistaan, jota olen laatinut makkariin. Listasin tähän nyt aivan kaiken, mutta  en usko, että kaikki tulisi muuttumaan, koska tähän tarvisi taas melko paksun lompakon!

1. Sänky ja uudet patjat. Meillä on myös nyt tämän työkaapin takia hyvin vähän säilytystilaa ja meillä majailee tällä hetkellä lakanoita kolmessa eri paikassa. Sängyn alla tulisi siis olla säilytystilaa. 

2. Uudet verhot. Ehkä tällä kertaa jotkut muut kuin valkoiset? 

3. Koristetyynyjä ja uusi torkkupeite. Värimaailma tulisi olemaan se perus blingbling, valkoinen ja ajattelin myöskin ihan rohkean pinkkiä. 

4. Uudet pöytävalaisimet. Ja toiveena olisikin saada Pentikin Rondo jalkalamput valkoisella Deco varjostimella. 

5. Ornament peili. Ikuisesti ollut minun ostoslistalla ja nyt vihdoinkin keksin sille paikan!

6. Uusi tapetti. Ehkä jotain hillitympää, mutta kimaltelevaa? Saa nähdä vaihtuuko meillä tapetit täällä vai jaksanko odottaa sinne omakotitaloon asti..

7. Uusi päiväpeitto. Meidän nykyinen päiväpeitto on kyllä kiva, mutta silti haaveilen ikuisesti siitä valkoisesta silkkipäiväpeitteestä? 


2 kommenttia:

  1. Tuolta näyttäis aikalailla munkin unelmien makkari :D Paljon valkoista ja hitunen hopeaa ♥

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista