2015/09/04

Masis perjantai

Mun perjantait on alkanut olemaan pikku hiljaa jo yhtä masentavia, kuin yleensä maanantait tahtoo olla! Syytä en todellakaan tiedä, ainakaan tänä perjantaina. Joten nyt olis luvassa sit vähän tällainen masis postaus, koittakaa kestää! Viime perjantaihan mulla oli aika kurja, mun sormen telomisen takia. Tänä perjantaina menin taas myöhempään työharjoitteluun, niin aamulla kävinkin salilla (pointsit mulle kun sain raahattua itseni sinne koko kesän taukoilun jälkeen!!). Sitten käytiin Harrin äitin luona ja sitten lähdettiin suoraan Jyväskylään. Mulla oli koko päivän ajan pieni känkkäränkkä olotila, joka sisälti ainakin näläntunnetta, kylmyyttä ja pientä väsymystä.

Käytiin sitten nappaamassa myöskin uusia asukuvia. Mutta tuuli tuli ja pilasi nämäkin kuvaukset ja vain muutama onnistunut otos löytyi kamerasta! Ennen työharjoittelua meinasin myös kuolla nälkään ja koska aikaa oli vähän, halusin edes jäätelöä. Mäkkäri oli täysin rempassa, joten Mcflurryt jäi saamatta. Sit lähdettiin heseä kohti, noh, kauhee jono ja se jätskikone rikki. Eikun nälkäisenä siis töihin. Toivoin vaan koko päivän, että tulispa joku yllättämään mua  ison suklaalevyn ja jättimäisen pehmolelun kanssa hahaha.

Heti sit kun tultiin kotia, niin mentiinkin kauppaan hakemaan perjantain masismässyt ja tultiin kotiin. Kotona sit äkkiä jalkaan yöhousut, meikit pois, pidennykset irti ja sohvalle löhöämään! Vietänkin siis loppu illan jäätelön ja karkkien kanssa. Toivon mukaan huomenna olisi parempi päivä, nimittäin seitsemältä aamulla täytyisi mennä tallille! Hyvää viikonloppua teille kuitenkin, toivon mukaan teillä on ollut vähän parempi perjantai kuin mulla  

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana asukokonaisuus! Sopii tosi hyvin sulle! Nättimys :)

    VastaaPoista