2015/09/05

Vaatehuoneen muutoksia

Viime viikonloppuna sainkin uuden projektin, kun haettiin Ikeasta noita led-valoja, niin asensin ne sitten tuonne vaatehuoneen tankoihin. En ikinä oikein tykkää perus kattolampun tuomasta valosta (jos ei ole esim. sellaiset säädettävät spotit katossa) niin noilla led-valoilla sai vaatehuoneeseen vähän sellaista "tunnelmavalaistusta".

Samalla sitten vaihdoin vaatehuoneeseen järjestystä. Meillä pitäisi alkaa pian makkarissa työpiste projekti, niin Harrin vaatteille piti keksiä uusi paikka. Siirsin sitten vaan kaikki omat vaatteet tuohon pidemmälle tangolle, ja voin sanoa, että ekaa kertaa mua ärsytti, et mulla on niin paljon vaatteita! Tunkemallahan ne sinne meni, mutta muutamia ylimääräisiä yritin karsia sieltä pois. 
 
Huom! Laitoinkin vaatteita tänne taas myyntiin, käykää kurkkaamassa!
 
 
Niinkun näkyy, niin Harrilla on aika paljon vähemmän vaatteita kuin mulla! haha. Ehkä mun tosiaan pitäisi vaan karsia vielä enemmän vaatteita pois, mitä ei oo tullu pidettyä.. Vaihdoin myös tuon Kallax-hyllykön ja mun kenkälaatikon paikkoja ja nyt ainakin järjestys tuntuu paljon paremmalta tuolla, kuin ennen!
 


4 kommenttia:

 1. Awww. Oispa mullakin tollanen vaatekomero! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuone on kyllä tosi paljon parempi kuib perus vaatekaapit :) tääkin haave toteutui sillä että muutettiin kaksiosta kolmioon ja sain tehdä tosta pienemmästä makkarista vaatehuoneen <3

   Poista
 2. woww onko ees vähän pähee! kelpais kyllä mullekkin tommonen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eikun rakentelemaan ;) tämänkään vaatehuoneen rakentamiseen ei hirveästi ole uponnut euroja!

   Poista