.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2015/10/02

DIY: tuunattu timanttikello

Metsästin aika kauan aikaa pientä timanttikelloa seinälle, mutta ainoat kellot mitä löysin, maksoivat 100euron luokkaa. Ajattelin kokeilla toteuttaa tällaisen kellon itse ja kello tulikin maksamaan vajaa kympin verran. Tässä siis mun vinkit, miten saa itse tuunattua tylsästä kellosta vähän hienomman :)

Tässä siis kaikki tarvikkeet mitä tarvitaan. Kellon ostin neljällä eurolla ja tuo ympärillä oleva rinkula oli alunperin musta (unohin ottaa ihan ensimmäisen kuvan tähän :D) Maalasin siis spray-maalilla vaan rinkulan hopeaksi.

Sitten vaan kellosta kaikki osat irti, viisarit, lasi ja rinkula. Lasin laitoin valkoiselle pahville ja sitten piirsin kynällä rinkulan ja leikkasin rinkulan mallisen palan pois pahvista. 

Kokeilin leikattua pahvia sitten kellon pohjalle, että se oli varmasti sopiva. Sitten vaan pahviin liimaa ja pohjaan kiinni. Sitten vaan timantit paikoilleen ja ensin mallasinkin timantteja omille paikoilleen, ennen kuin liimasin. Timantit ostin Sinellistä, pieni pussi erilaisia timantteja, mutta käytin pussista isoimpia timantteja ja kahta eri sävyä. 

Sitten kun timantit on saatu paikalleen, laitoin viisarit, lasin ja rinkulan takaisin paikoilleen. Ja tässä valmis kello! 

4 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea! :) Tämmöset DIY postaukset on kyllä parhaita! Jos en itse jo omistaisi timanttikelloa niin toi ois kyllä tekemisen arvoinen juttu :)

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sieltä ilmeisesti löytyy toinen timantteihin ihastunut harakka :D!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sai ainakin tylsään kelloon vähän uutta ulkonäköä :)

   Poista