2015/10/25

Lähtö lähellä

 
Viimeinen syysloman päivä meneillään. Olen koko loppuviikon yrittänyt tehdä kaikkia TO-DO listalla olevia juttuja, siivonnut pihaa, siivonnut kotona, käynyt ristiäisissä, käynyt tallilla, pakannut jne. Huomenna siis olisi paluu takaisin koulun penkille, jossa ollaan nyt ainakin joululomaan saakka! Kotiin tuun edelleen joka viikonloppu, mutta koirien kanssa muuten asustellaan äitini luona. Toi tavaramäärä, joka on lähdössä mun mukaan, on aivan järjetön.. Täytyy ottaa syysvaatteet, talvivaatteet, miljoonat kengät, koulutarvikkeet, koirien kaikki tavarat, laukkuja, tietokoneet ja kaikki tärkeät jutut! Huhhuh, mutta enköhän mää perille selviä, onneksi nyt ainakin pääsee omalla autolla sinne.

Mulle tulee ihan varmaan taas koti-ikävä. En tiedä myöskään, tuleeko blogini kokemaan jonkin sortin kuolemia tässä välissä. Äitini luona ei nimittäin kuvata oikeastaan yhtiskään mitään, vaikka kamera roikkuisikin mukana. Sisustuspainotteiset postaukset tulevatkin olemaan aika paljon meidän omasta kämpästä edelleen, mutta koitan keksiä jotain uusiakin juttuja postailtavaksi! Ja saatte myös laittaa kommenttiboksin laulamaan ja laittaa kaikkia hyviä postausideoita

Nyt kuitenkin jonkin sortin tauti yrittää iskeä muhun, mun päätä on särkenyt koko päivän ja koko ajan on ollut kauhean kylmä, täytyy varmaan laittaa pian pää takaisin tyynylle ja katsoa vaan telkkaria sängystä!

2 kommenttia:

  1. Voi ei mikä ihana pieni mopsi se siellä onkaan, meillä vanhemmilla on kolme tuollaista ja on ne vaan jotain ihan uskomattoman ihania ♥♥ hänellä on myös kaksi suloista kaveriakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mopsit on kyllä niin persoonallisia ja ihania otuksia! :)

      Poista